Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A jövőm forog kockán, mi...

A jövőm forog kockán, mi lenne a leghelyesebb döntés?

Figyelt kérdés

10 hónapja, elköltöztünk a szüleimmel, és a két húgommal Ottawába.

Na most azt kell tudni, hogy a nagyszüleimmet és a keresztanyámat nagyon szererem. 10 hónappal ezelőtt, azt mondták hogy utánunk jönnek (ha ezt nem mondták volna, mi nem is jöttünk volna el). A keresztanyámmal nincs gond, Ő bármikor jönne, viszont a nagyszüleim csak a kifogásokat keresik, hogy még miért nem jönnek.

Otthon, minden hétvégén náluk voltunk, mindig mentünk valahova, gondolhatjátok hogy milyen nehéz nélkülük, főleg most, hogy jön a karácsony...

A szüleim azt mondták, hogy hogyha végképp nem jönnek ki, akkor mi hazamegyünk jövőre. Csakhogy nem akarunk. Szerencsére nincs gond a nyelvvel, a szüleimnek van munkájuk, a tesóim is jól érzik magukat, én nyolcadikos vagyok, már ki is néztem magamnak 2 gimnáziumot, már csak a szeretteim hiányoznak. De mit tegyek, ha nem akarnak jönni? Azért csak a világ másikfelén élünk, nem kis pénz hazalátogatni. A keresztanyám, mint mondtam jönne, de nem akarja otthon hagyni a nagyszüleimet, amit meg is értek. De ez így sehogy sem jó, miattuk mindig szomorú vagyok, de mégsem akarok hazamenni, mert szeretek itt lenni, és itt azért biztos jobb jövő vár rám. A nagyszüleim sem akarják hogy hazamenjünk. De ez így mindenkinek nagyon rossz, hiszen csak kamerán keresztűl láthatjuk egymást. Mit tegyek? Tudom hogy megbánnám, ha hazamennék, de ez így nem jó. A nagyszüleimet hogyan tudnám rábeszélni az utazásra? Pontosabban, csak a nagyapámat, ugyanis a nagyim már egyre jobban szeretne kijönni. Tudom hogy már öregek, de milliónyi öreg esik ezen túl! Nagyon fontosak nekem, és én csak a legjobbat szeretném nekik, és magamnak is.

Mit tanácsoltok?

2015. dec. 5. 22:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem tehetek róla, de valahogy ezzel a kérdéssel nincs valami rendben.

Aki 10 hónap után azt írja -ha valódi a kérdés-, hogy jobb jövő vár rá ott, az megérdemli az ottani jövőt. Majd meglátja.

Mindent nem lehet. Amit nyersz egyik oldalon, elveszíted máshol. Milliónyi öreg esik ezen túl? Igen, kínaiak. Akik aztán Kanadában is csak kínaiak között élnek, kiírják még az utcaneveket is kínaiul, arra a néhány percre, amíg az utcán vannak a házuk és a kínai boltok között.

A kérdés (?) szerint a nagyszülők sem akarják, hogy hazamenjetek.

Nem lehetnek öregek sem, ha 14 éves unoka van, a szöveg szerint.

A kérdező mindig szomorú, és szeret mindig szomorúan Ottawában lenni.

2015. dec. 6. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!