Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a leghelyesebb döntés?
A párommal 3 évig voltunk együtt,5 napja szakított velem.Az egész történet tavaly nyáron kezdődött.Születésnapomat szerettem volna vele ünnepelni,de ő arra hivatkozva,hogy nincs pénze,nem mentünk.Vagyis hát én nem mentem,mert ő-mint később kiderül-egy volt exével töltötte az ÉN születésnapomat..majd ráadásul,mikor a barátnőimmel mentem el előtte egy héttel egy beszélgetős szombat estére,másnap lehordott mindenféle k.rvának..hogy miért,azt mai napig nem értem.Úgy döntöttem,ha én ezt kaptam,akkor én is ezt adom.(habár már tudom,hogy nem így kellett volna megoldani.)Viszont azt itt leszögezném,hogy soha senkim nem volt előtte,és a 3 év alatt sem.Elmentem egy régi ismerősömmel,akiről tudtam,hogy már régóta tetszem neki.Nagyon csúnya dolog volt részemről,de akkor annyira megalázottnak és kihasználtnak éreztem magam,hogy belementem egy csókba.Ezen kívül semmi nem történt,és ezt is bánom,hisz nem így kellett volna visszaadnom a sérelmeimet.Nos,másnap én ezt őszintén el is mondtam a páromnak,aki "ajándék"képpen lehordott mindennek,majd elcsattant az első pofon.Én annyira szerettem,hogy ezt is,mint az exével való lefekvést is megbocsájtottam..és úgy éreztem én vagyok a hibás.Mind idáig a megalázások voltak hetente 1-szer minimum,ha úgy tartotta kedve széttörte a cuccaimat,stb.Már most tudom,hogy lelkileg rabja lettem,és tudom,hogy nem én vétkeztem a legnagyobbat.3 év alatt 4-szer csalt meg (amiről én tudok),én ezt mind megbocsájtottam.Ő egy csókért ezt adta nekem.Nem tudom nekem mit kellett volna akkor adnom?!
A vége pedig az,hogy 5 nappal ezelőtt azt mondta,hogy én már csak arra vagyok jó,hogy....és,hogy végleg befejezte velem.Betegesen szeretem,és tudom,hogy már régen nekem kellett volna ott hagynom,de most teljesen kétségbe vagyok esve.Hiányzik,és szeretem...Kérlek titeket,ha tudtok valami jó tanácsolni,írjatok.Köszönöm.
Bocsánat,hogy ilyen hosszúra sikerült,de már muszáj volt magamból kiírnom.
Jééézusom, ne haragudj, de még mindig futsz egy ilyen férfi után??? A jelenlegi párom előző kapcsolatában is ugyanez volt. Csak a párom két éve szakított vele és még mindig fut után holott mindenféle stílusban elmondta, hogy szálljon le róla. Így magára haragította a páromat a párom családját, barátait, engem az én családomat,barátaimat..és így tovább. Szerintem te sem szeretnél így járni, úgyhogy jobb ha hátat fordítasz ennek az egész ügynek és új életet kezdesz NÉLKÜLE! Egy tárgy vagy neki semmi több..
Sajnálom, ha kemény vagyok de részemről ez az igazság. Gondolkozz úgy mint egy felnőtt nő..nem futunk férfi után..pláne nem ilyen után! Több millió van még a Földön és neked pont ez a b@rom kell? De ha újból szóba állsz vele és csalódni fogsz akkor ne csodálkozz és legyél kiakadva vagy összetörve!
Tapasztalatból beszélek...botrányos nálunk az a bizonyos ex..nem tudok rá mást mondani mint hogy elmebeteg. Aki élvezi azt hogy megalázzák és kihasználják az nem normális.
Kérlek Te ne legyél ilyen! Felnőtt nő vagy, húzd ki magad és állj tovább!! Bocsi még egyszer, hogy durván írtam, de nem tudom másképp megfogalmazni.
Fel a fejjel és állj tovább! Sok szerencsét!
Bocs de neked totál elmentek odafent hazulról!
A pasid egy f@szfej!
És tudja h szereted, nagyon jól tudja ezért ki is használ.
Semmi jóra nem vezet ez a jövőben, csak sírás idővel magány és kihaló életkép lesz a folytatás.
Az, hogy mit tehetnél, ezzel kapcsolatban, fel kéne ébredned és végre a sarkadra állni!
A k*rva életbe is, nyisd már ki a szemed és józanodj már ki!! Mi vagy te egy pasi utolsó k*rvája??
Ha akarsz még szebb jövőt magadnak akkor átváltasz leszarom módba!
Amennyiben nem akkor csúnya borzasztó jövő vár rád és annál is több megaláztatás.
Dehát aranyom ha neked ez kell..
Menj el pszichológushoz. Fontos lenne, hogy az önbizalmad újra felépítsd. Kezdj el sportolni, menj el egy fitness terembe.
Felejtsd el ezt a gazembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!