Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek én fújom fel?...

Tünde1989 kérdése:

Szerintetek én fújom fel? Anyósom túl tolakodó, beleszól a gyerek nevelésbe.

Figyelt kérdés
Kislànyom 7 hónapos,anyósom kezdettől fogva úgy tesz mintha az övé lenne.FolAmatosan ledegradàlja ahogyan nevelem az unokàjàt,szerinte minden hülyeség amit csinàlok,mindenbe beleköt.Ő egészségügyis (hozzàteszem én is),és azt hiszi mindent tud,mindenhez jobban ért mint màs,szerinte mindenki hülye....Neki 3 fia van mindegyiket sokàig szoptatta,szuper anya,hàziasszony,és szuper nő is egyben (magaszerint)...:)Babàmmal túl vagyunk màr pàr szopizàsi sztràjkon,nyàron volt hogs bevittem a klinikàra mert se vizet se tàpszert,se cicit nem akart csak sìrt...Nem tudtàk ott se mi a baj,azt mondtàk lehet,hogy refluxos...A lényeg,hogy azóta a csalàd szerint "elvesztettem a tekintélyem anyaként" (ezt pàrom mondta)és azóta szerintük minden rossz ami csinàlok,az se jó ami adok enni a picinek.Hétvégente àltalàban együtt van a csalàd és egyfolytàban beszólogatnak,hogy etessem mert biztosan éhes,megkérdezésem nélkül adnak neki enni,vagy a kezébe nyomnak kajàt(babapiskótàt,vagy sültkrumplit,vagy szopi elött megetetik tökkel)...Én màr úgy érzem nem birom.Holott babàm ügyes,okos szép,még mindig szopizik,igaz hogy csak kettesben elvonulva mert ha bàrki bejön nem hajlandó tovàbb enni.Elejében mikor szoptattam anyósom àllandóan bejött és nézte vagy szólt hogy elegett szopott màr adjam oda neki elviszi büfiztetni,ez is gondolom hozzàtett ahhoz hogy elvesztettem az önbizalmam a szoptatàshoz.Amikor bevittem a kicsit a klinikàra akkor Ő vitt el minket kocsival,bejött velünk és úgy csinàlt mintha ő lenne a kicsi anyja,kivette a kezemböl,hogy majd ö dajkàlja,szàmonkért engem hogy miért nem intéztem a gyereket,holott mindig vittem a hàziorvohoz nek akar szopizni.....Nem tudom,hogy tudnàm leszerni...
2015. nov. 9. 12:03
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
75%

Most sem érted hogy minden anyósode igy neked kuss a neved abban a csaladban! Komolyan ennyire nem lattod at a helyzetet?

Miért nem szültel akkor amikor már megvolt minden feltetel? Ez meg hogy a ferjed akarta tiszta hulyeseg, a ferjed az anyosod kisbirkaja. Neki tok mindegy vegulis, teged b a s z t a t anyósod mindennap.

Nem fogadok el lakást, nem fogadok el autot. Elmegyek albérletbe és a saját autómmal járok. De ámeg anyósod nyomja a pénzt nem lesz változás. Menj vissza dolgozni add be bolcsibe, vegyel autot es menjetek alberletbe. Le fog kopni anyosod seperc alatt.

Avval meg ne pedalozz hogy ki mit kap a szuleitol, te is kaphattal volna vagy valaszthattal volna jobb férjet akinek jobb az anyagi hattere ha mar 25 evesen szulni akarsz.

2015. nov. 9. 15:29
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

2évet nem tudtatok volna várni? tényleg?

férjed talán már 80éves???

kifogás.

férjed akarta? és? akkor megmondod, bocsi de én még nem.

de úgy tűnik nemet nem tudsz modani

2015. nov. 9. 15:30
 33/43 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen felfogású pár mellé kár volt babát vállalni bár már mindegy, én inkább nevelném a gyerekem egyedül minthogy így sz__rba se vegyen még a férjem se.
2015. nov. 9. 15:32
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
nálunk apósom nagyon akarta, hogy legyen unoka,de közöltem, ha majd lesz akkor lesz ilyen egyszerű, tudni kell nemet mondani
2015. nov. 9. 15:33
 35/43 anonim ***** válasza:
28%

30# Fogadni mernék hogy valami drága autója van anyósnak igy avval kényelmesebb mint gyalog esetleg tömegközlekedéssel. Ez a fajta az aki meglátta a több millás terepjárót aztán gyereket akart a pasitol, a szüleinek meg jó ha van egy 15 éves autójuk. Valami drága Stoke babakocsit is legombolt anyosektrol a kérdező mert az a trendi. De Ő önálló akar ám lenni meg ne legyen anyós a lába alatt csak a pénzt nyomja. Almodik a prolitarsadalom ....

Nagyon sok ilyen felkapaszkodott kis prolilányt láttam már akiknek idővel nagyra nyílt a csipajuk...

2015. nov. 9. 15:37
 36/43 anonim ***** válasza:
35%
Vagy odanyomhatta volna a kezébe a forgalmit és a kocsikulcsot hogy saját maga vigye a terepjáróval az orvoshoz a gyereket mint igazi vállalkozó feleség, jahh de nincs jogsi pedig ebben a korosztályba illene hogy legyen. Igy elkellett viselnie anyóst aki elfuvarozta ..
2015. nov. 9. 15:42
 37/43 anonim ***** válasza:
82%
Ne fogadj el semmilyen segítséget. Tulajdonképpen igazuk van azoknak akik ezt mondják, még ha némelyek eléggé éles hangnemben is közlik veled. Az én anyósom hasonló kaliberű mint a tiéd csak épp pénze nincs, de az észt osztani tudja. Hasonló dolgokat csinált velem is szoptatásnál (is), csak én megtehettem, hogy kirakom a lakásból, mert semmi köze sem volt hozzá, illetve azt is megtehettem, hogy nem engedem be illetve nem megyek hozzá se a gyerek ha nem változtat a hozzáállásán, állandóan ellenem hangolta a fiát, vágni lehetett a levegőt ha beszélt vele akár csak telefonon. Rájöttem, hogy nem velem van baja, a férjem előző barátnőivel is ezt csinálta. Neki egyszerűen nem lehet megfelelni. Meg kell szakítanod vele minden függőségi kapcsolatot és leredukálni a heti egyszeri láthatásra. Ha a férjed nem akar veled menni, akkor maradjon otthon.
2015. nov. 9. 16:02
 38/43 A kérdező kommentje:
Mennyi a rosszindulatú ember...Nem,nincs dràga kocsija anyósomnak,igen van jogaim de nem fogom elkérni az ő kocsijukat...és q babakocsit és a gyereknek minden felszerelést mi vettünk hasznàltan...
2015. nov. 9. 16:06
 39/43 acelsziv ***** válasza:
47%

35-36 ugyanaz a gyökér. Nem kell vele foglalkozni. A saját nyomorúságáért bosszúból próbál másokat tönkretenni.

Viszont a párod tényleg megéri a pénzét. Anyuci pici fia és mocskosul nem áll melletted. Neked meg tényleg meg kell tanulnod kiállni magadért, mert megeszik az önbizalmadat és az életedet is.

2015. nov. 9. 16:26
 40/43 anonim ***** válasza:
73%
Tehát anyósod és apósod porciózzák a férjednek, hogy mennyi jár, ő tök nyuszi, hogy szólni merjen, inkább neked szólogat be. Te betehénkedtél közéjük, és odapottyantottál egy gyereket, csak mert úrinői jódolgodban nem akartál 30 felett szülni. Gyerekes vagy, meggondolatlan, felelőtlen. Jól van, gyerekes nem vagy, csak szimplán egy nagy gyerek. Nem csoda, hogy anyósod így viselkedik, nem tud rád felnőttként tekinteni, mert mások látnak el.
2015. nov. 9. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!