Szerintetek én fújom fel? Anyósom túl tolakodó, beleszól a gyerek nevelésbe.
Most sem érted hogy minden anyósode igy neked kuss a neved abban a csaladban! Komolyan ennyire nem lattod at a helyzetet?
Miért nem szültel akkor amikor már megvolt minden feltetel? Ez meg hogy a ferjed akarta tiszta hulyeseg, a ferjed az anyosod kisbirkaja. Neki tok mindegy vegulis, teged b a s z t a t anyósod mindennap.
Nem fogadok el lakást, nem fogadok el autot. Elmegyek albérletbe és a saját autómmal járok. De ámeg anyósod nyomja a pénzt nem lesz változás. Menj vissza dolgozni add be bolcsibe, vegyel autot es menjetek alberletbe. Le fog kopni anyosod seperc alatt.
Avval meg ne pedalozz hogy ki mit kap a szuleitol, te is kaphattal volna vagy valaszthattal volna jobb férjet akinek jobb az anyagi hattere ha mar 25 evesen szulni akarsz.
2évet nem tudtatok volna várni? tényleg?
férjed talán már 80éves???
kifogás.
férjed akarta? és? akkor megmondod, bocsi de én még nem.
de úgy tűnik nemet nem tudsz modani
30# Fogadni mernék hogy valami drága autója van anyósnak igy avval kényelmesebb mint gyalog esetleg tömegközlekedéssel. Ez a fajta az aki meglátta a több millás terepjárót aztán gyereket akart a pasitol, a szüleinek meg jó ha van egy 15 éves autójuk. Valami drága Stoke babakocsit is legombolt anyosektrol a kérdező mert az a trendi. De Ő önálló akar ám lenni meg ne legyen anyós a lába alatt csak a pénzt nyomja. Almodik a prolitarsadalom ....
Nagyon sok ilyen felkapaszkodott kis prolilányt láttam már akiknek idővel nagyra nyílt a csipajuk...
35-36 ugyanaz a gyökér. Nem kell vele foglalkozni. A saját nyomorúságáért bosszúból próbál másokat tönkretenni.
Viszont a párod tényleg megéri a pénzét. Anyuci pici fia és mocskosul nem áll melletted. Neked meg tényleg meg kell tanulnod kiállni magadért, mert megeszik az önbizalmadat és az életedet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!