Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Van valakinek valami tanácsa?

Van valakinek valami tanácsa?

Figyelt kérdés

Van egy párom, akit szeretek. Mamám, az anyukámmal él, papám meghalt, és nem akart egyedül maradni. Viszont, amikor elmegyünk a párommal, állandóan piszkálja. A párom csöndes, visszafogott és úgy van vele hogy rá kell hagyni. De engem idegesít. Én 27 éves vagyok, ő pedig 35, ezzel piszkál minket. Idősebb..megérteném ha 17 éves lennék..Nemrégen beszéltünk a gyerek témáról, erre is rá vágja, minek az nektek? Normális szeritetek? Már idegen emberektől kérek tanácsot..

Testvéremnek izmos pasija van, ezzel a mai haj stílussal..Őt nem b*szogatja. Az én párom egy husi pasi <3 :) Hosszabb hajú, és <3Rocker<3! Miért is baj az, ha valakinek nem jön be a "kocka has"? Őt dícséri, milyen jól néz ki..mint egy majom, körülbelül..

Na de, most mi ne menjünk oda, vagy mit csináljuk szerintetek? Én már szó szerint utálom, és minden embernek olyan nagyszülőt kívánok, aki csak szeretet ad! Nem ezt..

2015. szept. 8. 19:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Akkor már ne menjetek egy darabig, jaajjj az izmos pasiktól kapnék frászt.Nem lehet,hogy a mamád irigyli tõled a fiatalságodat és a pasidat?
2015. szept. 8. 19:47
 2/14 anonim ***** válasza:
Rosszul irtam nem az izmos pasiktól kapnék frászt, hanem a kigyurt, tetkós,kopasz pasiktól!!!!
2015. szept. 8. 19:48
 3/14 A kérdező kommentje:
Irígyli? Testvéremtől nem irígyli? :/ Most az zavarja hogy az én párom nincs kigyúrva? Vagy nem értem..A párom szeretne gyermeket, és én ezt megadom neki. Ez a legkisebb probléma mert ebbe nem szólhat bele a "drága" mama..A választ pedig köszönöm.:)
2015. szept. 8. 19:54
 4/14 anonim ***** válasza:
Egy időben nálunk is volt hasonló. Amikor kezdődött a műsor, felálltam, "drágám mennünk kell" és távoztunk. (Ott a saját szüleim engem piszkáltak) pár alkalom után béke lett.
2015. szept. 8. 19:55
 5/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak nálunk van-volt gond. Sajnálom.:/
2015. szept. 8. 20:01
 6/14 anonim ***** válasza:
38%

Hát, ha te majomnak hívod a testvéred barátját, akkor a tiédre miért ne mondhatna bárki bármit? Nem biztos, hogy <3 mindenkinek <3 <3 bejön <3 <3 ha valaki <3 <3 35 évesen <3 <3 elhízott <3 és <3 kalapács józsira <3 lengeti a <3 haját <3.

De nem hiszem, hogy a mamádnak valóban a pasiddal lenne baja, inkább a te utálatos és primitív viselkedéseddel.

2015. szept. 8. 20:06
 7/14 A kérdező kommentje:
Ha ismernéd is azt a majmot, nem igen írnál ilyet. Nem pontosan a kinézetével van baj, hanem a nagyképűsűgével. Tiszteletlen. Lenéző.
2015. szept. 8. 20:10
 8/14 A kérdező kommentje:
Elhízott? Nem 120 kg, drága. Nincs kocka hasa, amintől a mai lányok elolvadnak, JAHJ!! ITTENEM!! Számítottam ám az ilyen lelketlen barmok válaszára.:) A páromnak megmutattam, csak annyit üzen, menj nyalj végig pár "kockát" :)
2015. szept. 8. 20:15
 9/14 A kérdező kommentje:
És igen, inkább egy 35 éves, "elhízott" hosszú hajú férfi. Mint egy 18 éves, (fellehetne kapni a kezünkbe, olyan vékony-és könnyű, majd falat lehetne festeni a fejével) fajta gyerek.:P
2015. szept. 8. 20:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Elvihetem neked, utolsó válaszolónak mamámat is, meg a (majmot) is? Meglátjuk utána mit írsz.:) Fél óráig nem bírnád ki édes. Egyikkel sem!
2015. szept. 8. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!