Van valakinek valami tanácsa?
Van egy párom, akit szeretek. Mamám, az anyukámmal él, papám meghalt, és nem akart egyedül maradni. Viszont, amikor elmegyünk a párommal, állandóan piszkálja. A párom csöndes, visszafogott és úgy van vele hogy rá kell hagyni. De engem idegesít. Én 27 éves vagyok, ő pedig 35, ezzel piszkál minket. Idősebb..megérteném ha 17 éves lennék..Nemrégen beszéltünk a gyerek témáról, erre is rá vágja, minek az nektek? Normális szeritetek? Már idegen emberektől kérek tanácsot..
Testvéremnek izmos pasija van, ezzel a mai haj stílussal..Őt nem b*szogatja. Az én párom egy husi pasi <3 :) Hosszabb hajú, és <3Rocker<3! Miért is baj az, ha valakinek nem jön be a "kocka has"? Őt dícséri, milyen jól néz ki..mint egy majom, körülbelül..
Na de, most mi ne menjünk oda, vagy mit csináljuk szerintetek? Én már szó szerint utálom, és minden embernek olyan nagyszülőt kívánok, aki csak szeretet ad! Nem ezt..
Hát, ha te majomnak hívod a testvéred barátját, akkor a tiédre miért ne mondhatna bárki bármit? Nem biztos, hogy <3 mindenkinek <3 <3 bejön <3 <3 ha valaki <3 <3 35 évesen <3 <3 elhízott <3 és <3 kalapács józsira <3 lengeti a <3 haját <3.
De nem hiszem, hogy a mamádnak valóban a pasiddal lenne baja, inkább a te utálatos és primitív viselkedéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!