A nagymamám elvette a mobilomat büntetésből és sem nekem, sem a szüleimnek nem adja vissza. Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
A mobilt a szüleim vették nekem.2015. aug. 9. 12:22
11/19 anonim válasza:
Majd írd le, hogy megvan-e :D És nyomd ám az öreglány orra alá, hogy itt van banya megtaláltam.
12/19 anonim válasza:
Kérdezd meg a nagyit, ha kibékülsz a húgoddal, akkor
visszaadja-e.
13/19 anonim válasza:
Azért az durva, hogy a szüleidnek se adja vissza. Nem lehet, hogy elfelejtette a rejtekhelyet? Tényleg csörgesd meg a telefont:-)
14/19 anonim válasza:
Szólj a vénlánynak, hogy elmész még ma és bejelented a rendőrségen hogy ellopták és mivel van benne GPS-elektronikus helymeghatározó /ez hazugság de ugyse tud rájönni ennyi idősen/ hamar megtalálják és előfogják állítani lopás miatt.
15/19 anonim válasza:
+Emlísd meg hogy az előfizetés havidíja 20 ezer és ebben az esetben neki kell fizetni, ha pedig ennek a kötelezettségnek nem tesz eleget akkor egy idő után a szolgáltató fogja megkeresni és járhat a biróságra.
Evvel a kettővel /rendőrséges dumával/ oda fogja adni mert félnek az idősek és nem akarják összerúgni a port a hatósággal. Nem is ismerik a mai világot igy hamar oda fogja adni.
17/19 anonim válasza:
te meg rejtsd el a protkojat...
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönök minden segítséget!
Mielőtt még fel tudtam volna hívni, apunak sikerült kompromisszumot kötnie vele, így visszaadta. :)
2015. aug. 10. 14:59
19/19 anonim válasza:
Milyen csúnyákat írtok! Lesztek még Ti is öregek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!