Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan adjam a nagymamám...

Hogyan adjam a nagymamám tudtára, hogyha lehet, akkor ne Coopos kólával várjon ha megyek hozzá, hanem Pepsivel?

Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 12:00
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
42%

Amúgy tényleg vicces, hogy mindenki úgy van vele, hogy a nagymama csak egy tengődő csóró nyugger lehet, aki azért veszi a coopos kólát, mert ha már elsántikál nagynehezen a boltba, akkor mást nem bír kifizetni.

Az én nagyanyám is ezt csinálta, csak azért, hogy valaki kiverhesse arra, hogy 0-ra lepontoz, mert leírom a nagyanyám anyagi helyzetét:

130 ezer a nyugdíja, ebből a rezsije: kb. 5000 kábeltévé, kb. 2500 villany (egy mini hűtő, egy tévé, két villanykörte, egy rádió - ennyi), víz nagyon bőkezűen egy ezres havonta, egy csap van csak a házban, wc, fürdő NINCS, ruháit lavórban kézzel mossa. Gáz annyi, amennyit elfőz, gondolhatjátok, hogy nem sok, mivel alig főz magára. Fűteni télen fával fűt, amit a gyerekei vesznek a szegény "szegény" anyjuknak, kaját is hordanak neki. Szed összesen kétféle gyógyszert, "közgyógyosat" abba se rokkan bele. Szóval a szegény, szegény nagyanyám akkor is 100 ezren felül van, ha minden költségét kifizeti, de ha meglátogatjuk, ami kötelező, akkor kirak egy kb. coopos kólát, meg egy legolcsóbb nápolyit és elvárja, hogy két hétig arról beszéljünk, hogy ő még nápolyival is megkínált.

Hát ilyen nagymamák is vannak.

Engedtessék már meg, ha már kötelező vizitálni és jóképet vágni az egészhez, mikor a mamikának annyi pénze marad a dolgai kifizetése után, mint másnak a komplett fizetése, akkor hadd gondolja már némelyik unokája úgy, hogy ő azért nem bánná, ha a nagyanyja 200 forinttal jobban megerőltetné magát (ha van egyáltalán 200 forint különbség)

2015. júl. 23. 01:21
 32/40 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó, te miért beszélsz ilyen undorítóan a nagyanyádról?
2015. júl. 23. 11:20
 33/40 anonim ***** válasza:
62%
Mondjuk azért, mert olyan amilyen és nyilván a gyerek úgy nőfel, úgy viselkedik valakivel és azt gondol róla, ahogy őhozzá hozzáállat, amit tőle látott? Ha nagyanyám egy bunkó gyökér, és évtizedek óta úgy is viselkedik velem is, meg az összes többi unokájával, meg a gyerekeivel, akkor nem tudok másképp érezni iránta. Életében senkinek nem mondott ki olyat, hogy szeretlek stb. Csak azt várja, hogy mindenki eléjáruljon hadd lássák a szomszédok. Szerinted milyen ember?
2015. júl. 23. 13:23
 34/40 A Tengerész ***** válasza:
21%
Mondd meg neki! Ha meg a Pepsit kívánod vigyél magaddal egyet és te kínáld meg őt, ha már egyáltalán ilyen sz@rt iszol, merthogy akármilyen cola, egészségtelen ártalmas cukorlé mindegyik.
2015. júl. 24. 08:22
 35/40 anonim válasza:
18%
Istenem! A Pepsi is ihatatlan! Az is egészségtelen! Az is utánzat! A Coca Cola az eredeti. Te meg a bunkó vagy. Én is mindig Sportszeletet kaptam, de még mindig csak a szgagától is rosszul vagyok!
2015. júl. 26. 03:12
 36/40 Tomszika válasza:
0%

Vegyél egy Pepsit és egy Coop-os kólát, majd a Coop-os kólába hugyozz bele egy este, majd dobd be a mindkettőt a hűtőbe.

Másnap kóstoltasd meg vele mindkettőt!!!

harmadnapra garantált a siker!!! :D

2015. júl. 26. 18:14
 37/40 anonim válasza:
10%
Ha így utálod az öreganyádat miért várod el a Pepsi kolát vegyen? Én, ha utálok valakit akkor nem várok el tőle semmit. Ha bosszulni akarsz,akkor nem nyúlsz ahhoz a szaros kólához
2015. júl. 27. 08:10
 38/40 anonim ***** válasza:
16%

"Én, ha utálok valakit akkor nem várok el tőle semmit."

Gondolom, mivel tőle elvárja, hogy rendszeresen vizitálja és üljön nála órákig, akkor lehet úgy vele, hogy legalább nem mindig valami ihatatlan szart rakjon már ki az asztalra, ha már muszáj ott ülni. Tőlem is elvárta mindig nagyanyám, hogy menjek és üljek, holott két szót nem tudott hozzám szólni, azon kívül, hogy mindig azt akrata tudni anyám szülei nem-e haltak már meg, meg mi mennyibe került, ami rajta van. Ha meg nem mentem, akkor hallgathattam, hogy milyen rohadt egy unoka vagyok, le se szarom a nagyanyámat. Én is úgy voltam vele, hogy ha már muszáj, akkor legalább ne szart kelljen inni.

2015. júl. 28. 22:01
 39/40 anonim ***** válasza:
10%
Ha nem az ára miatt vesz neked Coopos kólát Pepsi helyett, hanem csak keveri a dolgokat, nincs tisztában ezzel, akkor szólj neki, hogy a Pepsit jobban szereted. Viszont ha nem engedheti meg magának, hogy Pepsit vegyen, akkor mondd neki, hogy ne vegyen Coopos kólát, iszol vizet vagy teát, amíg nála vagy.
2015. aug. 1. 17:15
 40/40 anonim ***** válasza:
80%

:DDDDDDDDDDDDD

mi ez a kérdés :D

Szerintem becsüld meg, hogy azt kapod, meg, hogy egyáltalán elmegy érte, és beszerzi neked. Emlékszem, hogy mamáim volt, hogy engem is ilyen itallal, vagy rosszabb tea süteménnyel vártak, volt amitől még gyomorrontást is kaptam, de sose említettem meg nekik, nehogy megbántsam őket, szerintem te se tedd, nem illik.

2016. dec. 15. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!