Hogyan adjam a nagymamám tudtára, hogyha lehet, akkor ne Coopos kólával várjon ha megyek hozzá, hanem Pepsivel?
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 12:00
11/40 anonim válasza:
Figyelj erre egy jó megoldás, most nem kérsz üdítőt inkább vizet innál. Szerintem a nagyid örül annak hogy ezt meg tudja venni neked, és ezt szívből veszi. Soha nem várnám el, hogy nekem valami drágát vegyenek, pláne ha megnézem a mai nyugdíjak összegét. Én ugyan úgy szívből örülök egy 20 forintos csokinak mint egy 200 forintosnak, a lényeg hogy gondolt rám.
12/40 anonim válasza:
Ne mondj semmit, igyál vizet!Pont.
Főleg ha ő nem is fogyaszt ilyesmit, fogalma sincs melyik jó és melyik nem. Vagy ha a pénztárcája ennyit enged.
Engem nagyon bántana, ha ezt bárhogy a tudtomra hoznák. Hazavár, ez a lényeg.
13/40 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nem szereted. Amíg nem mondod, venni fogja méghozzá a te kedvedért.
14/40 anonim válasza:
De én ezt amúgy nem értem. Sose értettem. Miért kell megenni az ehetetlen, olcsó kispórolt dolgokat, vagy meginni? Két coopos kóla helyett lehet egy jót venni. Én mamám is mindig ezt csinálta, szörnyű üdítőket, édességeket vett, mikor sütit sütött akkor a fele hozzávalókat kispórolta. Szerintem vagy mondd meg neki vagy vigyél te neki egy pepsit
16/40 anonim válasza:
xD a legrosszabb hogy komolyan tanácsokat adtok neki :DD
17/40 anonim válasza:
legalább 1 pepsis palackot vigyél te spúúúúr és töltsd át, szerintem akkor észre se veszed a különbséget :DDD
18/40 anonim válasza:
hm, a coopos cola nagyon egészségtelen,
kérdezd meg hogy nem venne e nekem pepsit majd egyszer mert az olyan finom, multkor ittál XYnál.
19/40 anonim válasza:
Jézusom, sehogy! Inkább köszönd meg a kúpos kólát, azt se lenne kötelező megvennie a finnyás kis elkényeztetett unokájának.
20/40 anonim válasza:
Szegény nagymamád. Emlékszem,régen a nagyim mindig sportszelettel várt,pedig utáltam,de nem tudtam volna neki megmondani,örültem,hogy gondolt rám.Hát istenem,majd otthon iszol pepsit,nagyidnál inkább igyál vizet,amúgy is egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!