Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek gáz lenne megkérni...

Szerintetek gáz lenne megkérni erre nagymamámat?

Figyelt kérdés
Nálam is igaz a nagymama főztjénél/ sütijénél nincs finomabb viszont édesanyám inkább szakácskönyvekből tanult meg anno főzni, mikor elköltözött én meg most a netről de sokkal jobb lenne a családi recepteket tovább vinni. Azt szeretném ha leírná alap kajáktól a süteményekig, hogy ő mit hogy csinál milyen arányokkal, fűszerekkel esetleg egyéb fortélyokkal.Azért ez nem kis munka és nincs képem hozzá.Nektek lenne?Amúgy van, ami már le van írva neki de sok nincs azért.
2015. júl. 17. 11:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, hogy 10x leírtátok kb. ugyanazt :D Persze tisztelet a kivételnek. A fáradtságot viszont mindenkinek köszi.
2015. júl. 21. 20:13
 12/12 anonim válasza:
Én a helyedben megkérném őt, de nem egyszerre. Azt hiszem ez hízelgő lesz neki, mert érzi, szeretitek amit föz. Azért, hogy ne legyen megterhelő a receptek leírása, a helyedben együtt főznék vele, és az aktuális finomságot jegyezném le. Így ellesheted a fortélyokat, és neki is segítesz. Az étel is sokkal jobban ízlik majd az együtt töltött idő után 😊 én ezt tenném ha még lenne rá lehetőségem.
2015. aug. 11. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!