Hogyan vidítsam fel a nagymamámat?
Figyelt kérdés
Elég rossz kedve van mostanában.fáj a lába,nagybátyám összeveszett vele...máskor mindig poénkodik kertészkedek vele stb..mit tehetnék hogy jó kedve legyen? Olyan rossz így látni.
Kösz a segítséget !
2014. szept. 10. 20:00
1/5 anonim válasza:
Süss sütit és vigyél át neki, segíts neki takarítani, legyél vele sokat és beszélgessetek, társasjátékozzatok, menjetek el sétálni, ha jobban érzi magát. :) az idôsek szeretik ezeket. Jó, hogy ilyen kapcsolatban vagy a mamàddal! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Velünk lakik úgyhogy át se kell mennem hozzá.hát ha én sütnék abból nem lenne köszönet :D társasozni nem szoktunk.lehet hogy szemétségnek hangzik de a nagymamámat jobban bírom mint a szüleimet.
2014. szept. 10. 21:05
3/5 anonim válasza:
Ha nem tudsz sütit sütni, kérd meg, hogy segítsen. Az idősebbek szeretik azt, ha éreztetik magukkal, hogy fontosak, és hogy nem haszontalanok.
A másik: Ha én lennék a nagymamád (...) akkor biztosan boldoggá tenne az amit legutoljára írtál..persze nem pont ilyen módban..de ha elmondanád neki, hogy annyira szereted, mintha az anyukád lenne..
Sajnos tapasztalatból mondom, az idősebb emberek szomorúságát a legnehezebb elűzni. :/ Idő kel hozzá, kitartás, és rengeteg szeretet! :)
5/5 anonim válasza:
Én mindig azzal kényeztettem a nagymamámat - akit egyébként nagyon, nagyon szerettem - hogy manikürt és pedikürt csináltam neki, pici talpmasszázzsal is. Nem a szakmám, de igyekeztem, és mindig nagyon hálás volt, és közben jól éreztük magunkat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!