Hogy nyugtassam meg a nagymamámat?
Figyelt kérdés
Mindig azt mondja, hogy felfázok, meg izé, ha mezítláb vagyok a szobában. Pedig még mondtam is neki, hogy kimelegedtem.
Mit mondjak neki, hogy megnyugodjon?
2015. máj. 20. 20:42
11/12 anonim válasza:
Ne mondj semmit. engedd el a füled mellett
12/12 anonim válasza:
A nagyszulok mar csak ilyenek. Nalunk majdnem ugyanez van. Minden nap elviszem hozzajuk a 7 honapos lanyom. Es mindig rendesen feloltoztetem attol fuggoen, hogy hany fok van. Nagyanyam mindig befutett es meg pluszba be is takarja nem hogy ugy jar mint fiatalkoraban "az a 2 kislany, akik a hideg patakban jatszottak es nyomorekok lettek". Az a 2 kislany sajna ugy szuletett, de az enyem izzad. Tegnap 32 fokban vart minket. A kalyhaban egett a tuz es meg a villanymelegito is a maximumon volt. Es azt mondja, hogy o mar nem erzi a homersekletet, de fazik, es ha o fazik, akkor mindenki es be kell futeni. Nem tudok vele mit csinalni, o is demenciaban szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!