Nálatok mikor kezdték el szorgalmazni a szülők az unokát? Mennyi ideje voltatok együtt? Házasok voltatok már vagy még nem? Kinek a szülei kezdték?
Érdekelne, hogy nálatok hogy volt (ha volt), a kapcsolatotok milyen státuszban volt akkor épp.
Mennyire szóltak bele a dolgokba, hogy mennyit szeretnének, mikor stb.
Szóval így általában :)
Mi 3 éve élünk együtt, mikor még én sem tudtam, hogy terhes vagyok, akkor kèrdezték, hogy már olyan régóta együtt vagyunk, mikor szeretnénk? Csak tapintatosan. Vagy, hogy jó lenne...
Konkrétan senki nem mondta, hogy nekem kötelező ekkor, meg ennyi gyereket szülni. A mi családunkban megadjuk a tiszteletet és nem mászunk bele egymás magánéletébe.
Én eléggé lefagytam (a szülők neki mondták, de a másik szobában voltam és simán hallottam) hogy nem is kérdés volt, hanem egy kijelentés!
Az én szüleim azt mondták, hogy ha egyszer lesz, akkor lesz, örülni fognak nagyon, de ha nem, hát nem. A mi döntésünk. (Van tesóm, ezt konkrétan neki mondták amikor téma volt a gyerek úgy általában, de ők már 40felé járnak :))
Anyósom egyébként szokott vigyázni a barátnője gyerekére, viszi minden felé, egyszer pont húsvétkor vigyázott rá és hozta egy családi ebédre... minden félét visz neki, a páromnak még a születésnapjára se ad semmit...
Nekem anyukám akkor kezdte, amikor annyi idős lettem (nő vagyok), mint amennyi idős volt, amikor ő engem szült.
Azóta sincs, sőt, mindenkit elmartak, szóval egyedül meg nem olyan egyszerű összehozni. Úgyhogy ahányszor ezzel rágja a fülemet, megmondom neki, hogy ha babázni akar, szüljön magának.
Nálunk nem szólnak ebbe bele, de az az érdekes, a vőlegényem édesanyja pont a múlt héten jelentette ki, hogy éljünk egy kicsit, szórakozzunk, meet ha gyerek less, az már nem lesz ugyanaz, ráérünk még. Édesanyám szintén úgy van vele, hogy ráérünk, ő nem érzi "nagymamakorúnak" magát. Édesapám már szeretne egy fiúunokát (három lánya van), apósjelöltet nem tudom. Mindezt 3 éves kapcsival, esküvő előtt. Mi már jövőre szeretnénk. 29L
Szóval az emberek véleménye különböző lehet, de itt Úgyis Ti számítotok!
17-es vagyok. Ebben a ráértek még ezzel anyósjelölt részéről az van benne, hogy ők igen nehéz körülmények közt nevelték a két gyerekük, szóval csak jót akarnak. Neki anno ez így jött ki. :\
Elnézést a helyesírási hibákért.
A párom amúgy egyke, valószínű ezért is van a dolog. :)
Persze nem rosszindulatúan tettem fel a kérdést!
Csak meglepődtem, hogy kijelentés volt konkrétan és kíváncsi lettem, hogy másoknál volt-e ilyen.
Senkit nem pontozok le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!