Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nálatok mikor kezdték el...

Nálatok mikor kezdték el szorgalmazni a szülők az unokát? Mennyi ideje voltatok együtt? Házasok voltatok már vagy még nem? Kinek a szülei kezdték?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy nálatok hogy volt (ha volt), a kapcsolatotok milyen státuszban volt akkor épp.

Mennyire szóltak bele a dolgokba, hogy mennyit szeretnének, mikor stb.

Szóval így általában :)

2015. máj. 8. 13:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire sem, mint ahogy a normális szülők szokták.
2015. máj. 8. 13:21
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Én szülő vagyok, de soha nem nyaggatnám egyik gyerekemet sem ezzel. Teljesen magánügyük. Ha beszélnek róla, szívesen veszem, de nem szólok bele.
2015. máj. 8. 13:21
 3/30 A kérdező kommentje:
Mi még csak együtt élünk és fiatalok is vagyunk, de az anyós-após oldal említette hogy szeretnének ám 2-3 unokát nemsokára. Eléggé meglepődtem!
2015. máj. 8. 13:23
 4/30 anonim ***** válasza:
82%

Hát én ki is nevetném őket, ha ezzel nyüsztetnének. Gyorsan közölném velük, hogy le lehet akadni a témáról, mert nekik semmi beleszólásuk nincs ebbe. :D

Amúgy mindegy, mert nekem nem lehet gyerekem... meg akar a fene.

2015. máj. 8. 13:49
 5/30 anonim ***** válasza:
76%
Ez csak olyan csalàdokban fordulhat elő,ahol nagyon unatkoznak a szülők,ès nincs jobb dolguk,mint màs èletèbe belepofàzni.Ez az "èn a te korodban màr szültem" duma kiakaszt.Főleg,hogy az ilyenek majd a nevelèsnèl is okoskodni akarnak.El vannak tèvedve.Azt hiszik,nekik szülöd.Pl.nàlad is:"2-3 unokàt szeretnék." Kit èrdekel,mennyit szeretne.
2015. máj. 8. 13:57
 6/30 anonim ***** válasza:
89%

Férjemet és a testvérét 14 éves koruk óta nyúzták ezzel, hogy akár ők is felnevelik, lehet bárkitől, csak legyen unoka már.

Erre most megvan az unoka és nem sokat látogatják.

Szóval nem kell ezzel foglalkozni, az hogy azt mondják h szeretnének unokát, lehet csak a látszat miatt teszik.

2015. máj. 8. 14:03
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem szorgalmazták ! 3,5 éve voltunk és éltünk együtt a párommal mikor terhes lettem . Párom részéről nincsenek szülők csak nekem . Nos anyu egyáltalán nem örült a hírnek , apu ő tudomásul vette . Szerintem anyunak a mai napig az egyik legnagyobb félelme , hogy testvért vállalunk a lányunknak :( ... Én is egyke voltam , annak örülne ha a lányom is az maradna .. Mindig azt fújja , hogy a mai vilagban frlelőenség több gyermeket vállalni . 33/N
2015. máj. 8. 14:13
 8/30 anonim ***** válasza:
95%
Mennyit meg mikor? Anyám borogass! Ott röhögném körbe őket. Nem szólnak bele az életünkbe, szerencsére mindkettőnknek normálisak a szülei.
2015. máj. 8. 14:18
 9/30 anonim ***** válasza:
74%
Nem szoktak belebeszélni a nemi életünkbe. Elég intelligens emberek, eszükbe sem jutna. Amikor jöttek a babák, szóltunk nekik, ennyi. Mi az, hogy kinek a szülei kezdik? Mit? Túllépni a magánéletünk határait? Szerintem álljatok a sarkatokra, mert ez nagyon durva! Rendeljen pizzát, de ne unokát!
2015. máj. 8. 14:20
 10/30 anonim ***** válasza:
79%
Nekünk a szülők konkrétan sosem mondták, hogy mikor lesz már? Viszont a nagyszülők férjem részéről, már az első évben mondták...akkor még nem voltunk házasok, nagyon kellemetlen volt. 5 és fél éve vagyunk együtt mostmár mi is szeretnénk de sajnos nem jön össze. A szülők még mindig türelmesek néha az én anyukám mondja, hogy neki már sosem lesz unokája? De ez leginkább nem nekem szól, hanem nővéremnek, de sajnos ott sem jön a baba :(
2015. máj. 8. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!