Őszinte részvétem és a probléma nem kibeszélése nem oldja meg a problémád, a pszichológus persze jó pénzért sokkal kíméletesebb lesz azt meg kell hagyni. Én felvetettem egy álláspontot miért érzed ezt a mérhetetlen fájdalmat és ezzel már közelebb juthatnál a megbékélés felé,de ehelyett inkább csak besértődsz és furcsán reagálod vissza. De biztos csak a gyász beszél belőled,remélem legközelebb már sikerrel jártok a pároddal.(és beszélj anyukáddal,nem fogja kitalálni mi a problémád)
2015. márc. 26. 13:37
22/36 anonim válasza:
amúgy én már elvesztettem 3 szerettemet és a mai napig sírnék legszívesebben miattuk,szóval áttudom érezni a fájdalmadat,de én úgy éltem meg hogy inkább mondják az arcomba az igazat,mert a részvétemes szövegtől már a falra tudtam volna mászni-semmit nem segít sőőt
2015. márc. 26. 13:44
23/36 A kérdező kommentje:
az én anyukám ezt kapta az ő anyukájától ezt a semmit,sem szeretet sem törődés ezt adja nekem a semmit!
Nem tudunk velük beszélni sajnos nincs kivel.
Nem érdekli őket a gyermekünk sem ha ott vagyunk nem játszanak vele,nem beszélgetnek nem hívja fel hogy hallaná a hangját Ők ilynek.Ők nem példás szülők nem példás nagyszülők.
Én nem adom ezt tovább a gyermekemnek példás "édesanya vagyok példásan neveljük gyermekünket ölelve,szeretgetve.Én mindig "ott leszek és ott vagyok amikor szüksége van rám.Erre a szeretetre vágytam volna kislánykoromban is amit én adok a gyermekemnek.
nehéz napjainkban sokat segítene édesanyám szeretete.
2015. márc. 26. 13:50
24/36 A kérdező kommentje:
Nem csak a részvét nyilvánításról van szó hanem a szeretetről a szeretet hiányáról.Nem ért meg senki
2015. márc. 26. 13:53
25/36 anonim válasza:
24: neked nem segít, másnak viszont arra van szüksége, hogy azt érezze, az egész világ együtt érez a fájdalmával. Én részvétet kívántam a kérdezőnek,de teljes szívemből, mert bele gondoltam, hogy én hogyan fogom érezni magam akkor, amikor ez velem történik, ha megtörténik. Ne tegyél ilyen kijelentéseket, hogy semmit nem segít!! Nekem is igen is, ilyenkor az segít, amikor látom, hogy támogatnak, együtt éreznek velem. Miért, mit gondolsz, az segít a kérdezőnek, hogy te a fájdalmának okait és lélektani következményeit boncolgatod? Megsúgom, hogy nem! De te ennek ellenére, még mindig hajtod az igazadat... Miért? Fogadd már el, hogy vannak emberek a földön, akiknek lelki támogatásra van szükségük és nem pedig ilyen magyarázatokra.
2015. márc. 26. 13:54
26/36 anonim válasza:
és akkor mi van? ha nem ért meg senki akkor is van szerető férjed és ennek kell örülnöd.Apám párszor ki akart csinálni, szerinted nem értem? Csak megértettem,hogy ő nem fog szeretni és azóta sem beszélek vele és képzeld boldog vagyok és semmi bajom(nem hiányzik),olyasmin pampogsz amit úgysem fogsz soha megkapni anyukádtól, szóval azért legyél hálás amid van, mert csak szélmalom harcot vívsz
2015. márc. 26. 13:55
27/36 anonim válasza:
25-ös: és hova megy a kérdező? pszichológushoz aki megmagyarázza a problémát ,kivesézi és helyreteszi a dolgokat(max ő kíméletesebben) szóval egy lelkizős embernek is szüksége van a kivesézésre.Amúgy ha én elveszíteném a gyerekem az anyukám érzése irányomba érdekelne a legkevésbé...
2015. márc. 26. 13:59
28/36 A kérdező kommentje:
24-es Köszönöm.
Köszönöm a válaszokat azoknak akik igyekeztek támogatni.
Hálás vagyok a csodálatos családom van megértő párom.
Mint édesanya nagyon hiányzik az anya-lánya ölelő,szerető kapcsolata.Ez lelkileg mégjobban megvisel "gyászomban.
2015. márc. 26. 14:01
29/36 anonim válasza:
sose kapaszkodj olyasvalamibe amit úgyse kapsz meg.Anyukád iránti fájdalmadba kapaszkodsz és ez csak elmélyíti a gyászodat.Tapasztalatból mondom van amit kénytelen az ember elengedni,persze ez egyáltalán nem megy könnyen egyik napról a másikra,de nálam sokat segített a párom szeretete
2015. márc. 26. 14:07
30/36 A kérdező kommentje:
27 mindenki másképp van össze rakva mint lelkileg,mint szeretetileg
Igen is én ilyen vagyok csupaszív édesanya igen is hiányzik hogy a gyászomban öleljen szeressen az anyukám.
Nem csak most fájdalmaim közepette hanem mindig anno kislány éveimben is hinyzott a szeretett később pár év elteltével mindig.
"Én szeretem őt -őket szüleimet de nem értjük miért ilynek többször kezdeményeztünk beszélgetést de azonnal vita lett eljöttünk haza Ők ilyenek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!