Elvesztettük kisbabánkat egyedül maradtam a fájdalmaimmal? Élnek szüleim de mintha mégsem lennének semmi szeretetet nem mutatnak felém
Csak a páromra számíthatok.
Sem egy ölés,sem megérte se szeretet pedig jól esne
Ne történjen meg ez a fájdalom senkivel sem!Belebetegszem hiányába.
Félidőben veszítettük el meg kellett szülnöm kisbabánkat.
Szüleim nem jönnek hozzánk,nem hívnak fel.Elmegyünk hozzájuk sem egy szép szó,sem ölelés semmi olyan jól esne a szeretetük.Az az igazság ilyenek voltak mindig!Miért ilyenek?nem lehet velük beszélgetni.
Nem megyünk hozzájuk többet úgy döntöttünk párommal.
Nyugalomat szeretnék magunk körül csendet!
"nem olyan tragikus!
SOHA de soha ne éld át ezt a fájdalmat!
1hetet adott a "Jóistenke hogy érezzem mozgását!
"Senki nem érezheti szeretetemet irántad,
hiszen TE voltál az egyetlen aki hallotta
a szívemet belülről dobogni! "Anya Potyognak könnyeim!
Nyilván a vetélés is nagy szomorúság, bár a megszületett kisbaba halála még nagyobb lenne.
Szerintem nem baj, ha sokat vagy most kettesben a pároddal. Ha nem tudod magadban lerendezni, ha van rá lehetőséged, fordulj pszichológushoz.
Ha van valami kézzelfogható ok, ami növeli a vetélés kockázatát, próbáld legközelebb azt elkerülni. Erről érdemes a nőgyógyászoddal is beszélgetni. Pl. azt hallottam, az ülőmunka is növeli a vetélés kockázatát.
Ne vegye ez el a kedveteket a gyerekvállalástól! Ha újra megfoganna egy kisbaba benned, az lenne a leghatékonyabb gyógyszer mostani lelkiállapotodra.
Nem, a többség számára bizony nem olyan tragikus, mint egy csecsemő halál. Sajnos van ilyen, előfordulása az életben.
Ne sértődj meg, de túl nagy jelentőséget tulajdonitasz a szüleid reakciojanak. Te "csak" terhes voltál a számukra, ok nem nagyszülők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!