Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Elvesztettük kisbabánkat...

Elvesztettük kisbabánkat egyedül maradtam a fájdalmaimmal? Élnek szüleim de mintha mégsem lennének semmi szeretetet nem mutatnak felém

Figyelt kérdés

Csak a páromra számíthatok.

Sem egy ölés,sem megérte se szeretet pedig jól esne

2015. márc. 26. 12:26
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Érezzem szeretnek fontos vagyok nekik.Nem a beszélgetésre lenne szükségem hanem szeretetre,ölelésre amit egy édesanyának kellene adnia önzetlenül őszintén.
2015. márc. 26. 13:16
 12/36 anonim ***** válasza:
80%

én értem neked miért olyan fájdalmas, de őszintén kívül állónak nehéz olyasvalakit szeretni,amit nem látott igazán,nem tudott magához ölelni...Engem sem rendítene meg maga a baba halála inkább az anyukát sajnálnám nagyon,de:

vannak olyanok akik ilyenkor nem akarnak beszélni róla mert félnek,hogy sebeket tépnek fel, nem tudják mi lenne ilyen esetben a helyes lépés

Szóval ne legyél gyerek és várd el,hogy kitalálják a gondolatodat,hanem felnőtt nőként közöld szüleiddel a fájdalmadat.Őszinte részvétem

2015. márc. 26. 13:17
 13/36 A kérdező kommentje:

Nagyon hiányozna az anyukám ölelése amit sosem adott meg!

Nem érti meg senki mi is az ami fáj.

3pocaklákót veszítettem el.Ok nincs válasz nincs!

2015. márc. 26. 13:20
 14/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm.Ezt a fájdalmat csak az tudja aki-k átélték

Köszönöm válaszokat !

Egyedül maradtam nagyon nehéz ...megyünk pszichológushoz 1hónap múlva van időpont sajnos.

2015. márc. 26. 13:23
 15/36 anonim ***** válasza:
69%
ráadásul írásodból az jön le,hogy nem anyukádra vagy dühös, hanem tehetetlen dühödben érzed ezt mert most beleélted magad, hogy talán most össze jön és most kezdődhet a herce-hurca megint elölről.Elöntött téged az elkeseredés, fájdalom és a mérhetetlen düh a sors iránt.
2015. márc. 26. 13:26
 16/36 A kérdező kommentje:

Szégyeld magadat!

Kérlek ne bántsd meg összetört szívemet lelkemet "gyászomban

Sajnálom hogy kérdeztem!segítséget szerettem volna kérni :(

2015. márc. 26. 13:27
 17/36 anonim ***** válasza:
45%

Szegénykém, nagyon sajnálom! Kitartás, légy erős, hiszen nem most voltál utóljára édesanya, lesz még csemetéd! Tudod, nagyon sok nő keresztül megy ezen, sajnos az első terhesség sok esetben elmegy :(

Tudom, semmi nem enyhítheti a fájdalmad, de akkor is szeretném elmondani neked, hogy nekem nincs rendesen kifejlődve a petefészkem. Több orvosnál is voltam, mindegyik azt mondta, hogy ettől még nincs teljesen kizárva, hogy teherbe essek, de azt előre tudnom kell, hogy azok a hormonom, amelyektől nőni tud a petefészek kb. 14-15 éves korig termelődnek, utána már csak a terhesség során indulnak be újból, de akkor is kell 1-2, akár 3 terhesség is, mire megfelelően befejeződik a petefészkem kifejlődése. Ezek a terhességek törvényszerűen el fognak menni még félidő előtt.

Ezzel azt akarom mondani, hogy ami most neked átok, az nekem bizony áldás lenne, hiszen egyel közelebb lennék ahhoz, hogy babám születhessen. Tudom, hogy ez nem vígasz, de próbálj pozitívan tekinteni a világra. Mindegy, hogy ki, mindegy, hogy hány ember áll melletted, a fájdalmadat úgyse tudnák csökkenteni, ezzel neked kell most megbírkóznod! Légy erős és mihamarabb igyekezz túllépni rajta annak érdekében, hogy lelkileg is fel tudj készülni a következő sikeres terhességedre!

Őszinte részvétem!

2015. márc. 26. 13:30
 18/36 A kérdező kommentje:

Inkább hagyjuk a témát ne éld át ezt a fájdalmat!

Te pedig a ZOO-ból jöttél jobb lenne vissza mennél oda!

2015. márc. 26. 13:31
 19/36 A kérdező kommentje:

19 -es köszönöm.

Igyekszem pozitívan de nagyon nehéz...

2015. márc. 26. 13:34
 20/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a privát leveleket is akinek szíve van és érzései azok értik,érzik ha még csak 1picit is milyen nehéz napjaink vannak!
2015. márc. 26. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!