Mi történik ha egy idős házaspár egyik tagja meghal?
nagyszüleim is már majdnem 60 éve együtt vannak, mindketten 90 év körül mozognak
és félek attól mi lesz ha valamelyik elmegy, a másik hogy fogja azt kibírni? rövid időn belül utána megy? volt már valaki ilyen helyzetben?
Minden ember más.
Van, akik nem bírják ki, hogy elvesztették a társukat. Mások pont a koruknál fogva bölcsebbek, könnyebben belenyugszanak a halálba, mint egy fiatal.
Nem tudom, de az én dédmamám férje már rég meghalt (nem tudom pontosan mikor), és a dédmamám pedig jóval túlélte (sajnos, már két éve hogy nincs köztünk).
Már idősek, azonban szerintem ez változó. Mármint, van olyan, aki még akár 10 évet is él utána... Ezt nem lehet tudni.l
nagyon féltem őket, én elfogadtam hogy el kell menniük lehet idén, lehet jövőre, lehet 3-4 év múlva de gondolom nem egyszerre
de hogy mi lesz a másikkal azt nem tudom, főleg papám mikor mama rosszul lesz mondjuk és elájul mert vérszegény, a papám már teljesen ki van készülve nagyon sír meg minden, de fordítva se tudom mi lenne :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!