Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mi történik ha egy idős...

Mi történik ha egy idős házaspár egyik tagja meghal?

Figyelt kérdés

nagyszüleim is már majdnem 60 éve együtt vannak, mindketten 90 év körül mozognak

és félek attól mi lesz ha valamelyik elmegy, a másik hogy fogja azt kibírni? rövid időn belül utána megy? volt már valaki ilyen helyzetben?

2015. márc. 24. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Minden ember más.

Van, akik nem bírják ki, hogy elvesztették a társukat. Mások pont a koruknál fogva bölcsebbek, könnyebben belenyugszanak a halálba, mint egy fiatal.

2015. márc. 24. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de az én dédmamám férje már rég meghalt (nem tudom pontosan mikor), és a dédmamám pedig jóval túlélte (sajnos, már két éve hogy nincs köztünk).

Már idősek, azonban szerintem ez változó. Mármint, van olyan, aki még akár 10 évet is él utána... Ezt nem lehet tudni.l

2015. márc. 24. 19:17
 3/6 A kérdező kommentje:

nagyon féltem őket, én elfogadtam hogy el kell menniük lehet idén, lehet jövőre, lehet 3-4 év múlva de gondolom nem egyszerre

de hogy mi lesz a másikkal azt nem tudom, főleg papám mikor mama rosszul lesz mondjuk és elájul mert vérszegény, a papám már teljesen ki van készülve nagyon sír meg minden, de fordítva se tudom mi lenne :/

2015. márc. 24. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagypapám mikor meghalt,mama mindig azt hajtogatta hogy menni akar utána.11 évvel rá halt meg.Szerintem a nők erősebbek.Ha mama halt volna meg előbb papa biztos nem élt volna ennyit.
2015. márc. 25. 05:03
 5/6 anonim válasza:
Nálunk is a papám ment el 2009 nyarán...Mamám és anyum is nagyon rosszul viselték de szerencsére összetartó volt a család és viszonylag hamar sikerült feldolgozni a veszteséget...ha körülbelül az 1. évet kibírja és támogatjátok mindenben akkor szépek lesznek a visszamaradt évei és nem csak a halálra gondol majd :) de amíg nem történt meg a baj, ne is gondolj rá...
2015. márc. 27. 16:36
 6/6 anonim válasza:
Miután a dédmemám meghalt, pár hónapra rá dédapám is utána ment.
2015. ápr. 5. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!