Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagyok, de már különélünk, mi történik ha születik egy gyereke a feleségemnek mástól? Az én nevemet kapja automatikusan?
Pasinak sincs 30 ezer forintja?
Ne vicceljetek, hogy nincs ennyi penzetek, ezert nem valtok el. Szerintem ez csak lustasag, vagy egyikotok meg remenykedik.
Amugy eleg gaz a hulye torveny, hogy barkitol lehet a gyerek, de ha a no ferjezett, akkor a ferj neve van mint apa.
Hulye torveny abbol indul ki az emberek rendezik a kapcsolataikat mielott uj pasitol fialnak.
Komolyan megerdemlitek hogy gyt szabjanak ki ratok
Akkor az anya nevére kerül.
De az apaság vélelmét először a születés után lehet megdönteni. Automatikusan a te nevedre fog kerülni a gyermek, ez ellen nem tudsz mit tenni. Ezután azonnal lehet kérni a DNS tesztet és az apaság vélelmének megdöntését. Amint megvan az eredmény, apasági nyilatkozat fejében a valódi apa nevére kerülhet, ennek hiányában az anyáéra fog.
Legközelebb tájékozódj, mielőtt ilyesmibe bonyolódsz, 30.000 ft-ot szerintem nem ér meg ez a nyavalya, elég könnyen megspórolhattad volna magadnak. Könyörgöm, ha csak havonta 3.000-et elteszel erre, már rég meglenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!