Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagyok, de már különélünk, mi történik ha születik egy gyereke a feleségemnek mástól? Az én nevemet kapja automatikusan?
Kérdező te sem álltál a sorban mikor az észt osztották.
Fogd már fel végre, hiába vallana akármit is az anya azon a retek szülőágyon ha egyszer férjnél van!!!!!!VILÁGOS?????
Akármit mond, az a gyerek a tied. De a sok idióta lepontozó, üsse be Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea sztoriját, ezzel volt tele az egész sajtó.
Hagyjuk már ezt a "te nevedre kerül" kifejezést.
A gyerek az anya nevét is kaphatja, ha megtartotta a házasságban. A gyerek nevének semmi köze az apaság vállalásához, vélelméhez.
Figyelj! HIÁBA "vallja be" az anya, akkor is te leszel az apa, mert HÁZASSÁG-ban éltek papíron.
"ő fogja a rövidebbet húzni"
Ez alatt mit értesz mégis?
Ha nincs pénzed válásra, akkor hogyan akarsz pereskedni? Ugyanis neked kell első körben a perköltséget, apasági teszt árát kifizetni, és ha valóban nem a tied a gyerek, akkor kapod vissza a pénzt, mert akkor a feleséged fizeti. Ebben fogja "rövidebbet húzni". Semmi másban. Nem is értem, mire gondolsz.
Nem lett volna egyszerűbb elválni és olcsóbb elválni?
Jogi szedet fentiekben. Én úgy tudom, az apaságot a genetikai vizsgálattal főként KIZÁRNI lehet, nem pedig bebizonyítani, mert a génmintáknak kell egy olyan szignifikáns egyezést mutatniuk, ami már felér az apasággal. De ha nincs jelölt, nincs kinek a mintáival hasonlítgatni... (mondjuk meglép a pasi)
Ezért szerencsés hogy elismeri a valódi apa (meg micsoda dolog má'...) de ez a bíróságot nem érdekli :-)
Kizárni akkor is ki lehet persze, hogy nem a kérdezőé gyermek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!