Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Házas vagyok, de már különélün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas vagyok, de már különélünk, mi történik ha születik egy gyereke a feleségemnek mástól? Az én nevemet kapja automatikusan?

Figyelt kérdés
Szoval részletesebben a helyzet, jelenleg még házas vagyok, van egy közös kislányunk, de külön élünk már mert megromlott a kapcsolatunk, 2 hetente hétvégén nálam a kislányom, a válásra egyenlőre nincs pénz, a feleségemnek már van új pasilya, mi történik ha teherbe esik tőle?
2015. márc. 14. 12:31
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te sem álltál a sorban mikor az észt osztották.

Fogd már fel végre, hiába vallana akármit is az anya azon a retek szülőágyon ha egyszer férjnél van!!!!!!VILÁGOS?????

Akármit mond, az a gyerek a tied. De a sok idióta lepontozó, üsse be Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea sztoriját, ezzel volt tele az egész sajtó.

2015. márc. 14. 15:28
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem Kerdezo, automatikusan a valas utan meg 300 napig a te nevedre kerul! Ha idokozben terhes lesz az elobb irta le valaki nagybetuvel! Ugye a 300nap 9 honapot feltetelez, hogy toled is lehet a gyerek, ha akar a valas napjan szekszeltek egy utolsot.
2015. márc. 14. 15:29
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
A szuletendo gyermeket vedi ez a torveny, mert van olyan apa aki nem ismeri el, hogy az ove, es valas utan megakarja uszni a gyerektartas fizetest.
2015. márc. 14. 15:40
 44/48 anonim ***** válasza:
77%

Hagyjuk már ezt a "te nevedre kerül" kifejezést.

A gyerek az anya nevét is kaphatja, ha megtartotta a házasságban. A gyerek nevének semmi köze az apaság vállalásához, vélelméhez.

2015. márc. 14. 15:57
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj! HIÁBA "vallja be" az anya, akkor is te leszel az apa, mert HÁZASSÁG-ban éltek papíron.

"ő fogja a rövidebbet húzni"

Ez alatt mit értesz mégis?

Ha nincs pénzed válásra, akkor hogyan akarsz pereskedni? Ugyanis neked kell első körben a perköltséget, apasági teszt árát kifizetni, és ha valóban nem a tied a gyerek, akkor kapod vissza a pénzt, mert akkor a feleséged fizeti. Ebben fogja "rövidebbet húzni". Semmi másban. Nem is értem, mire gondolsz.

Nem lett volna egyszerűbb elválni és olcsóbb elválni?

2015. márc. 14. 16:09
 46/48 A kérdező kommentje:
Az egy egyéni probléma miből lesz DNS, ha egyszer ugyis az eredmény nekem kedvez, megoldom, hidd el, a válást meg azért szarom le, mert nem csak az én érdekem, hanem fele-fele , ennyi..
2015. márc. 14. 16:31
 47/48 anonim ***** válasza:
86%
"Az anya, a gyermek és a vélelmezett apa vizsgálata minimum 270-340 ezer forint között van. A költségeket a bizonyító fél állja. Amennyiben a vélelmezett apának nincs pénze, úgy a bíróság a anya, a gyermek és a vélelmezett apa vizsgálata minimum 270-340 ezer forint között van. A költségeket a bizonyító fél állja. Amennyiben a vélelmezett apának nincs pénze, úgy a bíróság a kiskorú gyermek érdekében elrendeli a vizsgálatot, megelőlegezi annak költségeit, majd később kötelezi az érintettet, hogy azt részletekben fizesse meg. kiskorú gyermek érdekében elrendeli a vizsgálatot, megelőlegezi annak költségeit, majd később kötelezi az érintettet, hogy azt részletekben fizesse meg. "
2015. márc. 14. 17:02
 48/48 anonim válasza:

Jogi szedet fentiekben. Én úgy tudom, az apaságot a genetikai vizsgálattal főként KIZÁRNI lehet, nem pedig bebizonyítani, mert a génmintáknak kell egy olyan szignifikáns egyezést mutatniuk, ami már felér az apasággal. De ha nincs jelölt, nincs kinek a mintáival hasonlítgatni... (mondjuk meglép a pasi)

Ezért szerencsés hogy elismeri a valódi apa (meg micsoda dolog má'...) de ez a bíróságot nem érdekli :-)

Kizárni akkor is ki lehet persze, hogy nem a kérdezőé gyermek.

2015. márc. 31. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!