Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagyok, de már különélünk, mi történik ha születik egy gyereke a feleségemnek mástól? Az én nevemet kapja automatikusan?
Van ilyen torveny a parom egyutt elt meg a volt felesegevel, de hazaseletet nem eltek... Ez ido alatt a feleseg megcsalta es terhes lett. A jog a gyereket vedi , tok logikus, hogy elsosorban a ferj lehet az Apa... A birosag nem fog benezni a haloszobadba, hogy kivel szwxelsz, de a gyereknek az erdeke, hogy ket felnott szuloje legyen, akik felnevelik... ugy tudom valas utan is 365 napig el ez a torveny, mert ha osszeugranak egy bucsu legyottra a valaskor, abbol csak 9 honap mulva szuletik gyerek.
Nalunk a parom beperelte a volt feleseget, Dns vizsgalat utan kiderult, hogy nem az ove, de a gyerek verszerinti apja sem vallalta, igy kerult az anya nevere!
Miert lenne tok logikus, hogy a ferj az apa?
Szerintem, mint kulfoldon, akit az anya megjelol mint apat a korhazban a szules utan, apasagi nyilatkozatot kellene kitolteni. Mindegy ferj, haver, szomszed, pasija.
En megertelek, kerdezo. En sem penzelnem nevelnem igy mas gyereket.
Nem a gyerek a hibas, hanem az anyuka meg a hazugsagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!