Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Házas vagyok, de már különélün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas vagyok, de már különélünk, mi történik ha születik egy gyereke a feleségemnek mástól? Az én nevemet kapja automatikusan?

Figyelt kérdés
Szoval részletesebben a helyzet, jelenleg még házas vagyok, van egy közös kislányunk, de külön élünk már mert megromlott a kapcsolatunk, 2 hetente hétvégén nálam a kislányom, a válásra egyenlőre nincs pénz, a feleségemnek már van új pasilya, mi történik ha teherbe esik tőle?
2015. márc. 14. 12:31
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
95%
Mekkora egy troll..:) Az idiotizmus gyakran párosul óriási egóval, de hogy még írni is tudjon.. tényleg ritka példány.
2015. márc. 14. 13:45
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
Menj mar el egy szakemberhez, de ne egy okj-shez.
2015. márc. 14. 13:49
 23/48 anonim ***** válasza:
9%
megőrülök! megőrülök! a tudattól egyszerűen hogy ennyi buta ember létezik! már komolyan néha úgy érzem egyedül én vok ezen a világon okos!
2015. márc. 14. 13:51
 24/48 A kérdező kommentje:
:D zsir mekkora felháborodást okoztam.... egyébként öszintén a józan eszem is azt mondja hogy miért pénzelném más gyerekét.... a sajátommal foglalatoskodom, csak sajna a helyzet eléggé szopás, de nem akkarom magam védeni.
2015. márc. 14. 13:52
 25/48 A kérdező kommentje:
a feleségem is albérletben van a lányommal, nyilván gyermek nála, mert egy gyereknek az anyjánál a helye, ez igy normális, és elis fogadom.... csak probálok készülni minden kiskapura nehogy megtudjon fogni valahogy. fogni = szopatni
2015. márc. 14. 13:53
 26/48 anonim ***** válasza:

Van ilyen torveny a parom egyutt elt meg a volt felesegevel, de hazaseletet nem eltek... Ez ido alatt a feleseg megcsalta es terhes lett. A jog a gyereket vedi , tok logikus, hogy elsosorban a ferj lehet az Apa... A birosag nem fog benezni a haloszobadba, hogy kivel szwxelsz, de a gyereknek az erdeke, hogy ket felnott szuloje legyen, akik felnevelik... ugy tudom valas utan is 365 napig el ez a torveny, mert ha osszeugranak egy bucsu legyottra a valaskor, abbol csak 9 honap mulva szuletik gyerek.

Nalunk a parom beperelte a volt feleseget, Dns vizsgalat utan kiderult, hogy nem az ove, de a gyerek verszerinti apja sem vallalta, igy kerult az anya nevere!

2015. márc. 14. 13:54
 27/48 A kérdező kommentje:
Oke, eztok jo, a lényeget leszögezem mégegyszer...... van közös gyerekünk akit nagyon szeretek, és megadok neki mindent. Legalábbis próbálok anyagilag is, de a szeretett örök és ingyen van :) De mivel nem valami jol váltunk el egymástól... nem akkarok bajt. van elég igyis.
2015. márc. 14. 13:56
 28/48 anonim ***** válasza:
15%

Miert lenne tok logikus, hogy a ferj az apa?

Szerintem, mint kulfoldon, akit az anya megjelol mint apat a korhazban a szules utan, apasagi nyilatkozatot kellene kitolteni. Mindegy ferj, haver, szomszed, pasija.

2015. márc. 14. 14:00
 29/48 anonim ***** válasza:
50%

En megertelek, kerdezo. En sem penzelnem nevelnem igy mas gyereket.

Nem a gyerek a hibas, hanem az anyuka meg a hazugsagok.

2015. márc. 14. 14:01
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
A birosagot ez nem erdekli, amit irsz Kerdezo. Valj el.
2015. márc. 14. 14:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!