Szerintetek van olyan idős házaspár, akik elfogadnának unokájukként?
Sosem voltam igazi nagyszüleim, hamar meghaltak. A szüleim sem foglalkoznak velem igazán.
Jó lenne megtapasztalni az igazi nagypapa-nagymama általi törődést. :)
Gondolom van olyan idős házaspár, akiknek valamiért nincsenek unokáik, esetleg gyerekeik sem, hol találhatnék olyanokat, akik elfogadnának engem, mint unokát?
17L
Biztos őszintén gondolod, hátsó szándék nélkül. Sok idős ember bizalmával éltek már vissza. Elég, ha a híradásokat figyeled. Ne sértődj meg ezen. 17 éves vagy. A leendő párodnak, akit még nem ios ismersz, milyen lesz a mentalitása?
Sok ember nőtt fel nagyszülők nélkül. "Igazi nagypapát, nagymamát úgysem találnál. Mindig ott lenne a szorongás, a félelem, a gyanakvás. A vér szerinti nagyszülő a nagyszülő, aki pelenkázott, minden rezdülésedre figyelt.
Tényleg sokan nőttek fel nagyszülők nélkül, ahogy jó magam is. Apai nagyszüleim még születésem előtt meghaltak, az anyai nagyszüleim is korán meghaltak, még kicsi voltam.
17 évesen nem hiszem hogy találni fogsz olyan idős házaspárt akiknek az "unokájuk lehetnél" Legfeljebb olyat találhatsz akiknek bár van unokájuk vagy gyerekük, de nem tartják a kapcsolatot vele. Nekik jól jönne egy fiatal segítsége aki segít takarítani, főzni, bevásárolni, esetleg ápolni is... Azok az idős házaspárok akiknek nincs gyerekük, unokájuk azok nem is akarnak, mert jó nekik így..
Tudom, mert idősek otthonában dolgozom (igaz Angliában) és nagyon sok idős házaspár van akik csak egyéni törődésre vágynak és nem arra hogy kapjanak unokát..
Ha nincs kedved pusztán emberbaráti cselekedetből segíteni az idős embereknek (önkéntes munka) akkor keress inkább barátokat magadnak vagy egy szerelmet aki pótolja a hiányt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!