Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig mehet el a házaspár egyik tagja a megalázásban?
Nagyon sajnálom! Csak úgy próbából, hívd fel egyik hétvégén és mondd meg neki, hogy ott álltok a kapuban, összepakoltad a gyerek cuccait, és akkor te most elutazol a szüleidhez halaszthatatlan okból, 2 hétre. Sok sikert, itt a gyerek cucca, napirendje.
Szerintem átgondolná (főleg, ha nincs segítőkész anyós).
Semeddig, vagy bármeddig, rajtatok múlik.
Ha velem így beszélne a barátom, azonnal ott hagynám, viszont alap, hogy én sem alázom meg, mert tisztelem és szeretem.
Uristen, hogy lehet valaki ennyire alja ember, hogy viszolyog a sajat gyereketol?
Az ilyen nem is ember. Azt meg megertem hogy hazasfelek kozott megromlik a kapcsolat, emberek vagyunk elofordul. Valasztottuk a parunkat, valaszthatunk ugy is hogy nelkule folytatjuk az eletet.
De a gyerek az ver szerinti kapcsolat, a gyerektol nem lehet "elvalni"!
En ritkan adok igazat az elvalt noknek (joparszor pontoztak mar le itt emiatt), de itt neked csak azt tudom tanacsolni, hogy menekulj es vidd magaddal a gyereket is!
Egy pici gyereknek aki most megy ovodaba, feldolgozhatatlan trauma lehet az ha apu, akinek ot elvileg szeretnie kene, nem orul ha latja, nem akar vele lenni.
Addig menj el, amig meg ezt a kicsi nem sinyli meg. Mert meg apa nelkul is jobb mint egy olyan apaval aki nem szereti ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!