Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagymamám miért piszkál a...

Nagymamám miért piszkál a súlyom miatt, meg hogy mit eszek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mamám állandóan piszkál, mert amikor disznót vágnak nem akarom megenni a belsőségeket, meg a szalonnát, meg úgy általában a disznó húst. A süteményekből szintén nem nagyon eszek, mert nem tartom egészségesnek a sok cukrot. Szerinte csont sovány vagyok (170cm, 58kg). Én személy szerint nem csak amolyan fitnesz hóbortból eszek így, hanem a gyomromnak is jót tesz a saláta meg egyéb zöldség. Ha megeszek egy sima cézár salátát hússal meg mindennel együtt az ebédet követően még egész délután kínálgat, mert szerinte az nem étel, amit ettem, attól nem lehet jól lakni.

Én elégedett vagyok magammal, sportolok, nagyjából jó az alakom, viszont már egyszerűen nem szeretek nála lenni, mert állandóan macerál az ennivaló miatt.

2015. febr. 5. 19:03
1 2
 11/11 anonim válasza:

De menj nyugodtan hozzá, többet tanulhatsz tőle mint gondolnád. Ha erőlteti a kaját adj neki egy nagy puszit! Mondd megi neki tudod, hogy nagyon szeret ahogy Te is őt és azért teszi amit tesz. Ne sérsd meg őt avval, hogy nem fogadod el ami finomat sütött-főzött. De ne hagyd őt szedni azután sem, hogy mondtad neked elég kicsi adag. Szedjél magadnak ő telerakná a tányért, ezzel kis terhet le is veszel róla, hogy Téged nem kell kiszolgálni. Egyél amennyi jólesik(ha szeretet vesz körbe sokkal jobban csúszik a kaja) hagyj helyet 1-2 sütinek is. Aztán dícsérd meg milyen isteni szakács és mindjárt kipukkadsz. Kicsit még beszélgess vele, bármit meg is kérdezhetsz. Általánosan a legjobb válaszokat fogod kapni. Aztán megígérheted mész legközelebb is, mert nagyon jól érezted magad. És süssön megint ilyen finomakat, meg van egy barátod: ÉN! akinek vinned kell kóstolót. Meg magadnak is haza, ha olyan sokat főzött, legalább nemNeked kell otthon. És ne vedd el tőle az érzést, hogy milyen fontos Ő, mikor valójában tényleg az. Szerezz neki örömöt, Te is boldogabb leszel. Azért ne hízz el a boldogságtól:P

De ha tényleg ennyire vegamutyus vagy, akkor mond meg neki most zabáltad tegeszre magad. De azért csipegess bele a főztjébe és dícsérd meg...

Az ő idejükben nem vút mekdonászos saláta, hanem ha jött a háború vitte mindenüket!

Nem tudod mire lennék képes visszakapnia nagyszüleimet és megint átélni a náluk töltött hétvégi ebédeket. Valamikor lefeküdtünk vasárnap 1 órára ebéd után. Amúgy látástól mikulásig dolgoztak. Ők még maguknak termelték a kukoricát, krumplit stb. Elhiszem, hogy sportolsz...de megnéztelek volna , ha elmentél volna velük kapálni a rétre reggeltől-estig 42 fokban.

2015. febr. 9. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!