27éves vagyok, és a nagymamám azt mondta ma a telefonba, hogy egy 4éves gyerek szintjén vagyok, mert az apukám nem mondta el a nyugtató nevét. Miért mondta ezt?
Aztán sírva fakatt és azt mondta,ugyanazt csinálja velem az apukám,mint az anyukámmal,aki már meghalt.Mért kell mindenért sírnia a nagymamámnak ez már nem normális dolog?
A múltkor azért sírt mert a nővérem nem vette fel neki a telefont.Tényleg mért kell ilyen apróságokért sírnia?Nem léehet,hogy inkább neki kéne nyugtatót szedni?
"27éves vagyok, és a nagymamám azt mondta ma a telefonba, hogy egy 4éves gyerek szintjén vagyok, mert az apukám nem mondta el a nyugtató nevét. Miért mondta ezt?"
Azért, mert Piroska megy az erdőben és fotel.
B+, se füle se farka annak, amit ide írtál.
Azt gondolom a nagyid egy manipulatív személy.Ha azt látja,hogy nálad nem ér célt a sírással,akkor jön a kötekedés.
Persze nem ismerem a családi helyzeted,lehet,hogy tévedek.Ezt a "nyugtató" dolgot én sem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!