Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » 27éves vagyok, és a nagymamám...

27éves vagyok, és a nagymamám azt mondta ma a telefonba, hogy egy 4éves gyerek szintjén vagyok, mert az apukám nem mondta el a nyugtató nevét. Miért mondta ezt?

Figyelt kérdés

Aztán sírva fakatt és azt mondta,ugyanazt csinálja velem az apukám,mint az anyukámmal,aki már meghalt.Mért kell mindenért sírnia a nagymamámnak ez már nem normális dolog?

A múltkor azért sírt mert a nővérem nem vette fel neki a telefont.Tényleg mért kell ilyen apróságokért sírnia?Nem léehet,hogy inkább neki kéne nyugtatót szedni?

2015. jan. 30. 08:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat üzenem az utolsónak,az értelmes válasznak jobban örültem volna.
2015. jan. 30. 15:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudom megfejteni... pedig elolvastam hatszor:)
2015. jan. 30. 17:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is jbban örültem volna egy értelmes kérdésnek....

Ugye látod, hogy senki nem tudja értelmezni a kérdésedet.

2015. jan. 30. 17:45
 14/21 anonim ***** válasza:
Elárulod hogy milyen nyugtatóról van szó?
2015. jan. 30. 18:34
 15/21 anonim ***** válasza:

- Ki szed nyugtatót és miért szedi?

- Ha apukád nem mondott el valamit, akkor miért te vagy a 4 éves?

- 27 évesen hogy nem érted, miért fakadnak sírva az idős emberek néha, számodra piti dolog miatt?

2015. jan. 31. 14:43
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Na, itt a hétvége...Ha ezt valóban "27 éves" írta, én is sírnék a nagymama helyében.
2015. jan. 31. 15:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Ki szedi a nyugtatót? Ha Te, mi köze ennek a nagymamádhoz? Nyilván labilis, az öregek ilyenek is tudnak lenni. Tényleg 27 vagy? Milyen tanácsokat vársz egy ilyen kérdésre??
2015. febr. 3. 10:47
 18/21 anonim válasza:
0%

Ne oltsátok le szegény 27-et ennyire:) gondolom lány lehet.

Ő még nem érti mennyi mindenen mentek át a nagymamák, neki már csupa derű az élet hozzzájuk képest. Aztán örüljön neki, h ezt kapja h még gyerek. Méghozzá 4, még bármi lehet. Engem már lenyugdíjasozott anyám, hogy egy 12 éves gyereknek felel meg az értelmi szintem:P amúgy 4x

De kedves kérdező, járj többet mamihoz, hallgasd meg, beszélgess vele. Mindketten csak nyerhettek ezáltal.

2015. febr. 9. 13:35
 19/21 Arobi ***** válasza:

Bocsi,de ha ilyen dolgokat már nem fogsz megkérdezni,mert ezekre már egy 8 éves is tudja.a választ.

Légy felnőtt végre !

2015. febr. 14. 07:27
 20/21 anonim válasza:
Á, mégse lány.Az csak tudna helyesen írni.
2015. febr. 14. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!