27éves vagyok, és a nagymamám azt mondta ma a telefonba, hogy egy 4éves gyerek szintjén vagyok, mert az apukám nem mondta el a nyugtató nevét. Miért mondta ezt?
Aztán sírva fakatt és azt mondta,ugyanazt csinálja velem az apukám,mint az anyukámmal,aki már meghalt.Mért kell mindenért sírnia a nagymamámnak ez már nem normális dolog?
A múltkor azért sírt mert a nővérem nem vette fel neki a telefont.Tényleg mért kell ilyen apróságokért sírnia?Nem léehet,hogy inkább neki kéne nyugtatót szedni?
Én is jbban örültem volna egy értelmes kérdésnek....
Ugye látod, hogy senki nem tudja értelmezni a kérdésedet.
- Ki szed nyugtatót és miért szedi?
- Ha apukád nem mondott el valamit, akkor miért te vagy a 4 éves?
- 27 évesen hogy nem érted, miért fakadnak sírva az idős emberek néha, számodra piti dolog miatt?
Ne oltsátok le szegény 27-et ennyire:) gondolom lány lehet.
Ő még nem érti mennyi mindenen mentek át a nagymamák, neki már csupa derű az élet hozzzájuk képest. Aztán örüljön neki, h ezt kapja h még gyerek. Méghozzá 4, még bármi lehet. Engem már lenyugdíjasozott anyám, hogy egy 12 éves gyereknek felel meg az értelmi szintem:P amúgy 4x
De kedves kérdező, járj többet mamihoz, hallgasd meg, beszélgess vele. Mindketten csak nyerhettek ezáltal.
Bocsi,de ha ilyen dolgokat már nem fogsz megkérdezni,mert ezekre már egy 8 éves is tudja.a választ.
Légy felnőtt végre !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!