27éves vagyok, és a nagymamám azt mondta ma a telefonba, hogy egy 4éves gyerek szintjén vagyok, mert az apukám nem mondta el a nyugtató nevét. Miért mondta ezt?
Aztán sírva fakatt és azt mondta,ugyanazt csinálja velem az apukám,mint az anyukámmal,aki már meghalt.Mért kell mindenért sírnia a nagymamámnak ez már nem normális dolog?
A múltkor azért sírt mert a nővérem nem vette fel neki a telefont.Tényleg mért kell ilyen apróságokért sírnia?Nem léehet,hogy inkább neki kéne nyugtatót szedni?
Látod, mennyien akarnak tanácsot adni, annak ellenére, hogy az irományod tökéletesen egymásnak ellentmondó részekből áll.
Ha te szedsz nyugtatót, akkor miért sír a mamád azon, hogy apukád nem mondta el (kinek is? neked? neki?) a nyugtató nevét?
Ha a nagymamád szed, akkor az a rész értelmetlen, ami a végén van, hogy nem-e a nagyinak kéne szednie...
Most nem írom le, hogy tényleg 4 éves gyerek szintjén vagy, mert leírták előttem, de kérlek, írd le mégegyszer ezt, az elejétől a végéig, érthetően, mert
senki
nem
ért
semmit
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!