Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sedogelatot (nyugtató) szedhet...

Sedogelatot (nyugtató) szedhet gyerek is?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok.
2011. máj. 24. 14:21
 1/5 anonim válasza:
Nem !!! Ne idegeskedj inkább.Vagy sportolj és vezesd le ott.Felnött se szedjen ilyeneket,nem hogy egy gyerek/tini...
2011. máj. 27. 19:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Jaj, én nem azért szedek, mert ideges vagyok. Nagyon is nyugodt típus vagyok.

Esténként szedem azért, hogy tudjak aludni.

Mivel nem kaptam választ, és azt hittem, hogy már nem is fogok, elkezdtem szedni.

2011. máj. 27. 19:50
 3/5 nikcsu válasza:
persze hogy lehet szedni
2011. máj. 27. 19:51
 4/5 anonim válasza:
ha 15 évesen alvási gondjaid vannak menj el az orvoshoz.mit értesz az alatt hogy nem tudsz aludni?
2011. máj. 27. 19:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Régebben tíz órakor feküdtem le aludni, de sosem tudtam elaludni rögtön. Csak forgolódtam. Aztán átszoktam a 11 órai lefekvéshez. Meg mostanában nagyon sokszor felébredek éjszakánként, és nem tudok visszaaludni, és ez mostanában egyre többet fordul elő.

Most már úgy alszok, hogy minden délután alszok, mert annyira lefáradok este 4-5re és muszáj aludnom. Aztán meg 11 kor lefekvés. Most próbálok megint visszaszokni a 10 órai lefekvésre, de nagyon nehezen bírom délután, alvás nélkül.

2011. máj. 27. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!