Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit csináljak, hogy a nagymamá...

Mit csináljak, hogy a nagymamám ne kapjon sokkot?

Figyelt kérdés

Májusban súlyos autóbalesetet szenvedtem, az én hibám volt és majdnem meghaltam.

A kórházban töltött idő alatt 11 kg fogytam, kicsit túlsúlyos voltam, de most meg túl vékony lettem, ezen kívül gerincsérülésem lett és az eltört bordáim csúnyán forrtak össze.

Továbbá lelki gondot is okoz/okozott,hogy ilyen közel kerültem a halálhoz.

A nagymamám karácsony óta nem látott, akkor még bőven túlsúlyos voltam,normális tartásom volt, nem voltam egy roncs.

A születésnapomra is XL-es pólót küldött, pedig a méretem L,M, esetenként S.

Igazából minden rokon feltűnően elsápadt,ledöbbent mikor először látták a "vékony verziómat", meg ahogy kinézek.

Már előre stresszelek azon,hogy mamám mit reagál, szerintem simán esélyes hogy elájul...

2014. nov. 15. 23:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy lefogytál
2014. nov. 15. 23:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mármint telefonon
2014. nov. 15. 23:24
 3/12 A kérdező kommentje:

Már képet is látott, de azt mondta nem is lehet észrevenni.

Pedig de, nagyon is, és ezzel majd élőben fog szembesülni.

2014. nov. 15. 23:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ettől elárulna. 11 kg egyéltalán nem sok.
2014. nov. 15. 23:33
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem az,hogy sok,hanem,hogy feltűnő.
2014. nov. 15. 23:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hány centi vagy, hogy 11 kilóval XL-ről (esetenként) S-es méretre fogytál?

Ez nem akkora dolog, mások is lefogynak. Ha attól nem ájult el, hogy autóbaleseted volt, akkor ettől sem fog!

2014. nov. 15. 23:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hány kilóról fogytál? Mert ha 50-ről, akkor sok a 11. De egyébként nem.
2014. nov. 15. 23:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondja, hogy túlsúlyos volt, most meg sovány, de 11 kiló csak akkor jelenthet ilyen sokat, ha 130 centi magas
2014. nov. 16. 00:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ilyen hülye kérédést hogy lehet kiírni? Az egy dolog, hogy mi történt, mások örülnek, ha a "bőven túlsúlyból" le tudnának adni. Ha annyira nehéz, akkor ne találkozz a mamáddal és akkor tuti nem fog elájulni. Inkább azzal foglalkozz, hogy túlélted és nem ilyen hülyeséggel, hogy jajj mi lesz, ha meglát "vékonyan"
2014. nov. 16. 00:33
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Egyet értek az előzővel. Tényleg eléggé hülye kérdés. Az egy dolog, hogy nem látott a nagyid, de bizonyára tudja, hogy min mentél keresztül innét kezdve szerintem ő is annak örülne, hogy élsz és egyre jobban vagy és nem hinném, hogy azzal foglalkozna, hogy úristen, hogy nézel ki. Szerintem ezt az aggodalmadat is hozzá csaphatod a lelki gondokhoz, ezt nem bántásból írom, nekem is van bőven, így ismerem min mehetsz keresztül. Ha nagyon-nagyon félsz, azt javaslom én is, amit írtak is már, hogy telefonon készítsd fel nagyidat. Tüzetesen, hogy TE megnyugodjál. Esetleg mond el nagyidnak ezt a félelmedet is, telin. Minden jót.
2014. nov. 16. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!