Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Két hete halt meg a nagymamám...

Két hete halt meg a nagymamám és nagyon hiányzik (? )

Figyelt kérdés

Anya előtt nem merek sírni (az ő édesanyja volt),mert ő is nagyon szomorú..Nekem ő volt az utolsó nagyszülőm..Mindig este szoktam sírni,hogy anya ne lássa mert nagyon félt (Sm beteg vagyok..) és próbál minden idegi,lelki bajtól védeni..enyhülni fog valaha ez a fájdalom? hogy ennyire hiányzik? nagyon szeretem,mindig csak rá gondolok...:'(

14 éves lány

2014. okt. 23. 21:56
 1/5 anonim válasza:
Ne aggódj, biztos enyhülni fog. Nekem is halt már meg nagyszülőm sajnos nem egyszer, és én is nagyon kétségbe voltam esve, és folyamatosan rosszul voltam, sírtam, de ídővel túltettem magam rajta
2014. okt. 23. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Fog enyhülni de a szívedből és a fejedből sose tudod ki törölni!Nekem is meg haltak már a nagyszüleim sőt már a szüleim is nekem se könnyű!

24/L

2014. okt. 23. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
És a sírástól mi bajod lesz? Semmi, sőt, természetes, milyen jó, hogy tudsz sírni, anyukádnak inkább örülnie kellene ezért, nem aggódnia. Menj el a temetésre, temetőbe látogass ki.
2014. okt. 23. 23:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Anyukád elöt mért ne sírhatnál a nagymamád miatt ? Nincs ebe semmi rossz legalább látja ö is hogy szereted a nagymamád. Igen értelek azért nemszeretnél anyud elöt sírni mert az ö sebeit is feltépnéd ugye ? Hány éves volt a nagymamád ? Gondolj bele ha öreg beteg neki jobb volt a halál nekem ezt kórházba mondták ápolok orvosok legalább nem szenved.
2014. okt. 26. 00:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy éve halt meg a legjobb barátnőm... hidd el enyhülni fog:( 14L
2014. nov. 2. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!