Két hete halt meg a nagymamám és nagyon hiányzik (? )
Figyelt kérdés
Anya előtt nem merek sírni (az ő édesanyja volt),mert ő is nagyon szomorú..Nekem ő volt az utolsó nagyszülőm..Mindig este szoktam sírni,hogy anya ne lássa mert nagyon félt (Sm beteg vagyok..) és próbál minden idegi,lelki bajtól védeni..enyhülni fog valaha ez a fájdalom? hogy ennyire hiányzik? nagyon szeretem,mindig csak rá gondolok...:'(
14 éves lány
2014. okt. 23. 21:56
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj, biztos enyhülni fog. Nekem is halt már meg nagyszülőm sajnos nem egyszer, és én is nagyon kétségbe voltam esve, és folyamatosan rosszul voltam, sírtam, de ídővel túltettem magam rajta
2/5 anonim válasza:
Fog enyhülni de a szívedből és a fejedből sose tudod ki törölni!Nekem is meg haltak már a nagyszüleim sőt már a szüleim is nekem se könnyű!
24/L
3/5 anonim válasza:
És a sírástól mi bajod lesz? Semmi, sőt, természetes, milyen jó, hogy tudsz sírni, anyukádnak inkább örülnie kellene ezért, nem aggódnia. Menj el a temetésre, temetőbe látogass ki.
4/5 anonim válasza:
Anyukád elöt mért ne sírhatnál a nagymamád miatt ? Nincs ebe semmi rossz legalább látja ö is hogy szereted a nagymamád. Igen értelek azért nemszeretnél anyud elöt sírni mert az ö sebeit is feltépnéd ugye ? Hány éves volt a nagymamád ? Gondolj bele ha öreg beteg neki jobb volt a halál nekem ezt kórházba mondták ápolok orvosok legalább nem szenved.
5/5 anonim válasza:
Nekem egy éve halt meg a legjobb barátnőm... hidd el enyhülni fog:( 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!