Miért akar kizárni a gyerekem életéből?
Figyelt kérdés
Párommal elváltunk, az én anyukám a gyámja a 6 éves fiunknak (családbafogadás történt külföldön tartózkodás és az exem miatt), de már bánom, hogy aláírtam azt a papírt!!! Időközben új párom lett és született egy közös babánk,itthon lakunk. Mostanában azt vettem észre, hogy anya nem engedi a gyereket át hozzánk, hazudgál neki, hogy nem vagyunk itthon vagy alszunk, pedig a gyerek szeretne jönni, eddig is itt volt, szinte csak aludni járt át hozzá. Mintha féltékeny lenne rám, nem akarná, hogy szeressen. Nem tudom mire vélni ezt a változást. És a gyerek össze van zavarodva, nem meri azt mondani a mamájának, hogy velem szeretne lenni, mert szerintem érzelmileg zsarolja. Félek, hogy ez tönkre fogja tenni. Elment érte az új párom oviba, de a mama felhívta, hogy ne menjen be érte, mert ő már megy, pedig ott állt a kapuban már. Miért csinálja ezt? HOgyan lehetne ezt megoldani? Kihez forduljak segítségért?2014. dec. 28. 15:41
21/22 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Van valami változás? Óvónők, ügyvéd mit mondott?
22/22 anonim válasza:
A gyerek nem használati tárgy, akit ide-oda adogatunk, hurcibálunk! Ezzel nem kicsit fog sérülni... Aztán megint jön valami és vissza adod a nagymaminak? Ne haragudj..
Tessék felnőtt módra gondolkodni és konfliktust kezelni. Anyukáddal négyszemközt leülni és megkérdezni kultúrált hangnemben, hogy miért nem engedi a saját gyerekedet (akiről Te mondtál le ezt ne felejtsd el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!