Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Anyám rájött, hogy babát...

Anyám rájött, hogy babát várok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyámmal elhoztattam egy csomagot (külföldön élek és nem tudtam volna felvenni), de a legkére kötöttem, ne nyissa ki, mert "ajándék" van benne. Erre kinyitotta, babás könyvek voltak benne, így elég gyorsan rájött, babát várok.

Nagyon elszomorított, mert terveztük a NAGY BEJELENTÉST, igaz második baba, de mégis ugyanolyan fontos és az egész család már nagyon várja.

Nagyon elszomorít, mert Anyám mindig mindenről tudni akar, mindig "irányítani/segíteni" akarja az életünket, eddig azért izélgetett, hogy hagyjam már abba a szoptatást mert nem fogok teherbe esni, így meg úgy csináljam a gyerekkel stb. De általában meg tudtuk normálisan beszélni a dolgokat. Most meg hozza a felbontott csomagot és mint aki semmiről sem tud, és persze hirtelen kímélni kell engem, a gyereket se emelgessem...szóval egyértelműen rájött.

Anyám nagyon sokat segít a babával, így nyilvánvalóan azért van beleszólása a dolgokba. A túlzásait meg általában csak elengedem a fülem mellett, már túl idős ahhoz, hogy minden apróságon vitázzunk. De hogy erről miért kellett tudnia? Miért kell kinyitni egy csomagot amiben ajándék van? Miért kell más örömét elrontani csak azért, hogy ő minél előbb tudjon róla?

Ráadásul volt már nem is egy vetélésem, egyikről tudtak és elég rosszul fogadták, mert szerintük csak én fújom fel az egész vetélés dolgot és nem kell úgy a lelkemre venni. Szóval most nem is akartuk nekik elmondani idő előtt, mint a múltkor tettük sajnos. Úgysem értenék meg, már túl idősek hozzá. Erre most már mindenről tudnak a szüleim és játszhatjuk a nagy körhazudozást, mintha nem tudnánk hogy tudják.

Imádom Anyám, de most nagyon elment a kedvem akármilyen bejelentéstől is...

2014. okt. 6. 09:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
43%
Nem értem, miért kell ilyen felhajtást csinálni egy terhességből! Videó, meglepetés stb. Egyszerűen vagy el mondod, vagy rájön, amikor nő a hasad.
2014. okt. 6. 10:52
 22/26 anonim ***** válasza:
72%
Jujj, ezek olyan nyálas megoldások, kérdező ... Egy teátrális bejelentés volt már, így nem történik tragédia, hogy most kimarad a felhajtás. Anyád ettől függetlenül bunkó volt a kinyitással.
2014. okt. 6. 12:14
 23/26 anonim ***** válasza:
70%

A cím elolvasásakor azt hittem egy kis tizenX éves kis tini nyavalyog majd hogy állapotos lett és akarja a babát de titkolja és most kiderült stb stb stb.

Nem volt normális, hogy kinyitotta a te csomagodat, de az sem normális, hogy ekkora feneket kerítesz felnőtt létedre annak, hogy kiderült, hogy babát vársz, annak ellenére, hogy te hatalmas durranással szeretted volna bejelenteni.

Tudod itt az lenne a nagy durranás mostmár, ha be sem jelentenéd. Ha pattognak mikor nő a pocid, nyugodtan megmondhatod, hogy már úgyis tudták :D

2014. okt. 6. 13:04
 24/26 anonim ***** válasza:
70%
legközelebb ne bíz rá olyan dolgot amit titokban akarsz tartani. ebből ez a tanulság.
2014. okt. 6. 13:07
 25/26 A kérdező kommentje:

Nem fújom fel, csak válaszolgattam a kommentelők kérdésére. Tudom, hogy semmit nem tudok tenni, ez van, meg hát a baba a lényeg és nem Anyám tudakozása, csak hát itt telt be az a bizonyos pohár.

A nyálas bejelentések pedig szerintem mindenkinek a saját dolga. Lehet a dolgokat tényszerűen is csinálni és lehet bele érzelmeket vinni. Én is személy szerint jobban örülök az olyan meglepetésnek, amin látszik, hogy időt szántak rá, nem pedig csak bementek a boltba és megvették. Egy baba bejelentését is lehet csak simán közölni és lehet szeretettel átadni mint egy ajándékot. De nem ez volt a kérdés, csak már megint szétszedik a kérdést a kommentelők.

Az egy hasznos választ köszönöm, a többieknek pedig további szép napot.

2014. okt. 6. 14:16
 26/26 anonim ***** válasza:
51%

:D tipikus kérdező!

Hasznos válasz egyenlő egyetértés a kérdezővel.

Kérdező, betudom a hormonjaidnak a hisztit. Anyád bunkó volt, te viszont valami vicces álomvilágban élsz az ilyen amerikai giccses gyerekbejelentési mániával.

2014. okt. 6. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!