Maúúú! kérdése:
Szinte mindenkinek küzdenie kell az "öregekkel", mert unatkoznak, idős korukra visszagyerekesednek, hülyének nézik a fiatalokat és csinálják nekik a programot, visszaélnek a családi státuszukkal, érzelmi zsarolást folytatnak stb?
Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 10:59
11/12 anonim válasza:
Nem kell küzdeni senkivel sem. Én mindenkivel úgy vagyok, hogy vagy viselkedsz normnális vagy nem beszélünk és kész. Legyen az akármilyen rokon. A család elméletileg támaszt, menedék nyújtt, olyan aki ellenséges hiába rokon, számomra nem családtag.
A volt párom húgát pl. első pillanattól imádtam és maximálsan családtagként kezeltem, ezzel szemben van olyan vérrokon akivel 2 éve nem beszéltem, mert olyan minősíthetetlenűl viselkedett.
Az, hogy valaki adott a genetikai közösbe nem hat meg, a viselkedése számít.
12/12 anonim válasza:
Azért ez sem ilyen egyszerű. Egy dolog, hogy a testvéreddel, unokatestvéreddel, vagy más, oldalági rokonnal mennyire vagy toleráns, de a megöregedett felmenők, akik gondoskodásra szorulnak, egy másik téma. Persze, ettől még valahol igazad van, de én azért kötelességemnek érezném, hogy gondoskodjak valamennyire a felmenőimről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!