Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kiderült, hogy a bátyám lánya...

Kiderült, hogy a bátyám lánya nem is az övé. Ő nem akarja többet látni, a szüleink viszont igen, amit az anya nem is ellenez, de a bátyám nagyon dühös anyáékra (? )

Figyelt kérdés

A bátyám egy ideig próbált megbarátkozni a helyzettel, de végül úgy döntött, kilép a kicsi életéből.

Ebből folyamatos a feszültség otthon. Lassan nem lehet egy helyre hívni anyut és a bátyámat, mert biztos összevesznek.

Ti mit tennétek? Próbáljuk békíteni őket? Vagy hagyjuk, majd idővel megoldódik? És később mit mondunk majd a gyereknek?

2014. szept. 21. 10:18
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
38%

@12:52

Mikor írtam, hogy a kislány bűnös? Azt írtam hogy ő is áldozat. A kérdező írta hogy a gyerek még csak két éves. A gyerek biológiai apja vállalja el az apaságot. Ha volt töke hozzá hogy megcsinálja akkor ahhoz is legyen, hogy felneveli. A kérdező bátyját meg békén lehetne hagyni, elég fájdalmat okozott neki a kislány anyja. A nagymama meg ha akar törődni a gyerekkel akkor tegye, de ne kényszerítse rá a fiát ezek után.

2014. szept. 21. 13:00
 32/50 A kérdező kommentje:

Igen, része volt a gyerek életének! De most a része egy másik férfi is, és ezt a bátyám nem tudja megemészteni. Nem tud már úgy foglalkozni vele, mint korábban.

Tényleg nem kéne úgy tenni, mintha az ő hibája lenne. Az a liba k...t félre, ő hazudott mindenkinek.

2014. szept. 21. 13:02
 33/50 anonim ***** válasza:
43%
De nem tesz senki úgy, mintha a tesód hibája lenne, de a gyerek nem is hiányzik neki? csak úgy dacból kilép valaki életéből? érted, egy kismacskát nem hagynék így el az út mentén...
2014. szept. 21. 13:05
 34/50 A kérdező kommentje:

De igen, hiányzik neki.

De az exfelesége szeretőjét nem akarja látni, nem akar vele találkozni, ami szerintem teljesen érthető.

2014. szept. 21. 13:13
 35/50 anonim ***** válasza:
64%
Én megértem a bátyádat. Ha jól veszem ki szavaidból, a gyerek egy éves volt, mikor a bátyád megtudta, hogy a felesége megcsalta, és másé a gyerek. Ő emiatt elvált, de a gyerekkel sajátjaként próbált törődni, csak éppen a gyerek vér szerinti apja is beszállt a játékba. A gyerek 2 évesen tényleg semmire nem fog emlékezni ebből, és marad egy apja, aki hétvégente vele van, a kettő még össze is zavarná. És valószínűleg lesz nevelőapja is.. szövevényes egy dolog. A bátyád egy évet áldozott a probléma megoldására, amiről nem is ő tehet. Kárt nem okoz ezzel a kicsinek, de gondolom neki sem könnyű lemondani a gyerekéről, aki eddig az övé volt, most pedig csak felesleges harmadik kerék lett az életében. A nagyszüleid persze ragaszkodnak, de nekik is el kellene szakadniuk. Az viszont a minimum, hogy elfogadják a bátyád jól átgondolt döntését. Pár év múlva a nagyszülők is ki lesznek rugdosva a gyerek életéből, mert már nem lesz hasznuk, és túl sokan tartanak igényt a gyerekre.. Egyébként nyilván a nőnek is van családja, és a vér szerinti apukának is, szóval bőven meg tudnak oldani mindent, amiben most a "nagyszülők" segítenek.
2014. szept. 21. 13:14
 36/50 anonim ***** válasza:
93%
kisasszony, ha mindenkit lepontozol, akkor azért írtad ki a kérdést, hogy szidni kezdjük a bátyád volt nőjét vagy azért, hogy segítsünk Neked megérteni a családod reakcióját? azt hittem, nem azt akarod, hogy a bátyád mellé álljunk, és hülyézzük a szüleiteket, hanem hogy rávilágítsunk, mi mozgathatja a szüleidet.
2014. szept. 21. 13:18
 37/50 anonim ***** válasza:
52%

A 13:14-essel maximálisan egyetértek.

Eléggé szomorú hogy csak 50%-ot kapott rá. Ez az alacsony értékelés sok mindent elárul az itt kommentelő nők erkölcsi "színvonaláról". A férfit megcsalják, becsapják, más gyermekét akarják felneveltetni vele, majd miután kiderül hogy nem övé gyerek még egy évig tartja vele a kapcsolatot, de úgy döntött hogy inkább mégsem folytatja mert lelkileg mégsem képes bírni és akkor még ő a érzéketlen fafej? És még azt mondják hogy a nők empatikusak. Elárulnátok nekem hogy mégis miért veszitek ennyire semmibe a férfiak érzéseit?

2014. szept. 21. 13:27
 38/50 anonim ***** válasza:
56%

Mehet a lepontozó vb, de akkor is: nincs gyerekem, ilyen helyzetben pláne nem voltam, így csak elképzelni próbálom, de továbbra is a bátyádnak adok igazat.

Hazugságban él 1 vagy 2 évet, a ribizlije nem elég, hogy félrekufircolt, még el is hitette vele, hogy a pici az övé. Kiderült a turpisság, a bátyád érthetően besokallt:

a felesége félrekúrogatott, a szemébe hazudott, becsapta, átb*szta, aztán kiderült, hogy a gyermek, akit a sajátjának hitt, más f***ából csöppent ki. Normális férfiember ilyenkor megtölti a 45-öst, aztán gondolkozik, megéri-e (egyébként nem éri meg).

Lehet jönni az örökbefogadással, de ott a férfi tudatosan választja a helyzetet, nem verik át. Teljesen más a szituáció.

A bratyó a lehető legjobban döntött. Az a kölyök neki senkije, csak élete legnagyobb hazugságának a bizonyítéka. Új életet kezd, hátrahagyva a hazug múltat, ez a legbölcsebb dolog, amit tehet.

Ha a kedves anyukám ezek után még b*szogatna is, valószínű őt is szájba tenyerelném, de hogy többet a büdös életben nem látna, az is fix.

2014. szept. 21. 14:16
 39/50 anonim ***** válasza:
23%

A nagyszülőkben fel sem merült,hogy nem a fiuké a gyerek?

Mi folyton családi képeket nézegettünk és figyeltük,hogy a picur melyik része kire is hasonlít!Nem mintha vitás lett volna a dolog,hiszen a lányom szülte,csak úgy szokásból! Jelzem mikor megszületett az unokám akkor tiszta lányom volt,de pár hónap múlva elkezdett az apjára is hasonlítani,most két évesen meg tiszta apja--a kiskori képeiket még én is összekevertem!:)

2014. szept. 21. 14:21
 40/50 anonim ***** válasza:
44%
Le fognak pontozni, de egy anya sosem hagyná el a gyereket, akit évekig nevelt és szeretett, akkor sem, ha esetleg kiderül, hogy valaki direkt elcserélte a kórházban..
2014. szept. 21. 14:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!