Kiderült, hogy a bátyám lánya nem is az övé. Ő nem akarja többet látni, a szüleink viszont igen, amit az anya nem is ellenez, de a bátyám nagyon dühös anyáékra (? )
A bátyám egy ideig próbált megbarátkozni a helyzettel, de végül úgy döntött, kilép a kicsi életéből.
Ebből folyamatos a feszültség otthon. Lassan nem lehet egy helyre hívni anyut és a bátyámat, mert biztos összevesznek.
Ti mit tennétek? Próbáljuk békíteni őket? Vagy hagyjuk, majd idővel megoldódik? És később mit mondunk majd a gyereknek?
Biztosan kiderült, vagy csak egy veszekedésben a fejéhez vágta az asszony? , vagy csak a bátyád önigazolása?
Ha tuti biztos, megvizsgálták, akkor az időre szavaznék.
Ha sokszor felhozzátok, a bátyád csak még jobban megmakacsolhatja magát. Hagyjátok most őt ezzel békén.
Az a baj, hogy próbálják győzködni egymást: a bátyám elvárja, hogy anyuék se találkozzanak többet a kislánnyal.
Anyukám viszont nagyon szereti a kicsit, és a válás miatt az anyjának vissza kellett mennie dolgozni, segít neki, elhozza a bölcsiből és vele van, ha beteg. A bátyám meg ezt nehezményezni, mert szerinte az exe okozta a gondot, oldja meg egyedül.
Gondolom a szüleid felnőtt emberek, akik el tudják dönteni hogyan viszonyuljanak egy kisgyerekhez, akit szeretnek.
Én is nagymama vagyok egy 3 éves unokával, és el sem tudom képzelni, hogy ezentúl ne akarjam látni, ha esetleg kiderülne, hogy nem is az én unokám. Nem hiszem, hogy az érzelmeim változnának ettől.
Miért van jónéhány kommentelő aki ezután még a kérdező bátyját szidja?
Azt az embert nagyon csúnyán becsapták. A kisgyerek tényleg nem tehet semmiről, de a kérdező bátyja is ugyanúgy áldozat! Az egyetlen bűnös az anyuka! Neki kellene viselnie a következményeket nem a kérdező bátyjának!
Komolyan nem értelek titeket nők, miért gondoljátok hogy jogotokban áll kakukkfiúkát felneveltetni a férfiakkal? Egyáltalán nincs jogotok hozzá! Ennyire semmibe veszitek a férfiak érzéseit? Szerintetek a férfiaknak bele kéne törődni abba hogy nem a vér szerinti gyereküket nevelik fel? Szerintetek a férfiak azért udvarolnak nektek meg azért vesznek feleségül titeket hogy más gyerekét neveljék fel? Egy normális, tisztességes férj nem várhatja el hogy ő legyen a gyerek biológiai apja is? Hihetetlen hogy egyes nők mennyire önzőek és érzéketlenek!
Maximálisan a bátyádnak adok igazat.
Ami a gyermeket illeti, van annak a gyermeknek anyja, meg apja, akik foglalkozzanak vele. Anyukád meg majd megbékél, ha lesz saját unokája.
Szerintem inkább anyukádat kellene meggyőzni arról, hogy ne győzködje folyton bátyádat, mert ezzel csak ront a helyzeten, így legalább a köztük lévő konfliktus elkerülhető.
A bátyádat most hagyni kell, hadd eméssze meg a dolgot, lehet, hogy idővel majd úgy dönt, meggondolja magát, de az évekbe is telhet.
Meg kell értenetek, hogy neki ez most nagyon nagy érvágás. Ne győzködjétek. Anyukád attól még láthatja a kicsit, csak a bátyádat hagyja ki ebből.
De miért en foglalkozhatna vele a nagymama, könyörgöm??? Akkoris ha nem az ő unokája, 2 év alatt rettenetesen meg lehet szeretni egy gyereket, hogy is lehetne ezt semmibe venni, csak mert a vérszerinti unokája. Én egy ideig vigyáztam egy kislányra, annyira megszerettem, mai napig is szoktunk találkozni, mindig veszek neki valamit, szívesen vigyázok rá, pedig semmi rokoni kötelék nincs, egyszerűen szeretem.
A nagyinak békén kéne hagyni bátyádat, nem nyaggatni, neki meg békénhagyni a nagymamát, hogy foglakozzon a gyerekkel,ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!