Kiderült, hogy a bátyám lánya nem is az övé. Ő nem akarja többet látni, a szüleink viszont igen, amit az anya nem is ellenez, de a bátyám nagyon dühös anyáékra (? )
A bátyám egy ideig próbált megbarátkozni a helyzettel, de végül úgy döntött, kilép a kicsi életéből.
Ebből folyamatos a feszültség otthon. Lassan nem lehet egy helyre hívni anyut és a bátyámat, mert biztos összevesznek.
Ti mit tennétek? Próbáljuk békíteni őket? Vagy hagyjuk, majd idővel megoldódik? És később mit mondunk majd a gyereknek?
Na ezt kapjátok ki!
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__58955..
Ezek szerint nem is szerette a kiskölyköt magát, csak a vérségi köteléket. Ez szomorú.
Sosem tudnám eltaszítani magamtól azt a gyereket, akit születése óta nevelek-szeretek, akárki nemzette is.
Apukám szerint ezt mi nők úgysem fogjuk soha megérteni, ezért kár vitatkozni.
1 éves volt a gyerek, amikor kiderült. A vér szerinti apja felbukkant és úgy derült ki. Azóta is látogatja a kislányt. Szerintem ezért is döntött így a bátyám. Ha a vér szerinti apa nem lenne része a kislány életének, talán máshogy alakul. De nem hiszem, hogy jó lenne úgy felnőnie a kislánynak, hogy van 2 hétvégi apukája, meg előbb-utóbb biztos lesz egy nevelőapja is.
12:36
Látom téged meg nem zavar hogy itt egyedül a kislány anyja a hibás! Miért tartod feláldozhatónak a férfiak érzéseit?
"Apukám szerint ezt mi nők úgysem fogjuk soha megérteni, ezért kár vitatkozni."
Mit nehéz ezen megérteni? Ti nők biztosan tudjátok hogy tiétek a gyerek mivel ti szülitek meg. Viszont a férfiak csak a DNS teszt révén győződhetnek meg róla. Mi férfiak is szeretnénk utódokat hagyni ,akikben tovább élünk és nem pedig más férfiak gyerekeit szeretnénk nevelni. Mi ebben a nem érthető nektek nőknek? Gondolom nem örülnétek neki ha férjetek más nőnek csinálna gyereket majd azt hazahozná hogy neveljétek fel. Akkor miért gondoljátok hogy nekünk férfiaknak meg tűrnünk kéne, hogy kakukkfiókát nevelünk? Én meg a többi hozzám hasonló választ író sem a gyerek ellen van. A gyerek is ugyanúgy áldozat, őt is ugyanúgy sajnálom, de miért a másik áldozatnak kéne felelősséget vállalnia? A nő hibájáért miért a férfinak kell felelősséget vállalnia? A nő bűnéért a nő vállalja a felelősséget!
A kislánynak ott van az igazi apja. A bátyámra emlékezni sem fog. Nem egy 4+ éves gyerekről beszélünk.
A bátyám sem egyik napról a másikra döntött. Neki sem könnyű.
Nekem az a furcsa, hogy akkor az elmúlt 2 évben csak azért szerette a gyereket, mert azt hitte, az övé? Nem azért, mert játszóházban voltak, mert megszólalt, mert rámosolygott, mert megölelgette, ha felvette? Része volt a bátyád egyáltalán valaha is a gyerek életének?
Azt megértem, hogy mérges, persze, hogy az, de csak a feleségére lehet mérges, attól még mindig ismerőse maradhatna a pici. Hiszen két év nem rövid idő. Ha kiderülne, hogy nem a szüleid az igazi szüleid, megkeresnéd az igaziakat és velük élnél? Szerintem nem, hiszen egymásnak addigra már annyi meg annyi örömöt adtatok...
Én azt mondom, a szüleid biztosan csalódottak, hogy egy ilyen embert neveltek fel, de remélem, hogy a bátyád valójában nem egy buta fafej, csak sokkolták az események. Én a szüleid helyében a gyerekem mellé állnék, de jó lenne néha látni a kicsit, aki 2 évig az életem része volt.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!