Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kiderült, hogy a bátyám lánya...

Kiderült, hogy a bátyám lánya nem is az övé. Ő nem akarja többet látni, a szüleink viszont igen, amit az anya nem is ellenez, de a bátyám nagyon dühös anyáékra (? )

Figyelt kérdés

A bátyám egy ideig próbált megbarátkozni a helyzettel, de végül úgy döntött, kilép a kicsi életéből.

Ebből folyamatos a feszültség otthon. Lassan nem lehet egy helyre hívni anyut és a bátyámat, mert biztos összevesznek.

Ti mit tennétek? Próbáljuk békíteni őket? Vagy hagyjuk, majd idővel megoldódik? És később mit mondunk majd a gyereknek?

2014. szept. 21. 10:18
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
94%
Ne próbáljatok semmit, nem kell ebbe beleszólni. Majd a bátyád szerintem megnyugszik, de érthető, hogy elsőre szíven ütötte a dolog.
2014. szept. 21. 10:26
 2/50 anonim ***** válasza:
61%
Nekem sem kéne más gyereke. Majd ha lesz sajátom, azt pátyolgassák a nagyszülők. Hagyjátok őket, majd megnyugszanak, bátyádnak semmi köze ahhoz a gyerekhez, a szüleitek meg majd beletörődnek. Mégis mit akarnak más gyerekétől? A kislánynak meg nem kell semmit mondani később... mennyi idős? Majd az anyja meg az igazi apja foglalkoznak vele, nektek abszolút nem kell.
2014. szept. 21. 10:41
 3/50 anonim ***** válasza:
91%
Ne szólj bele, a döntés a bátyádé. De ha az anya eltitkolta, hogy mástól van a gyerek, akkor érthető, hogy nem akar vele maradni és egy idegen gyereket felnevelni.
2014. szept. 21. 10:44
 4/50 anonim ***** válasza:
78%

Van egy ismerősöm 3 éves volta kicsi amikor az anya elmondta az apának, hogy nem az ővé a gyerek. Most a kiscsaj 22 éves, de azóta is úgy kezeli mintha az ővé lenne. Szerintem nagyon ritka az ilyen eset.

Szerintem nem lehet egy emberi lényt csak addig szeretni amig az ember azt hiszi, hogy az ővé....útána meg eldobni, az a gyerek ártatlan az egész ügyben.

A bátyád lehetne egy kicsit együtt érző. A szüleidnek meg igaza van.

Mindenképp próbálj meg beszélni a bátyáddal, hogy a gyerek nem egy eldobható játékszer.

2014. szept. 21. 10:47
 5/50 anonim ***** válasza:
73%
Megértem, hogy a bátyád dühös, de egyetértek az előzővel. Szegény kisgyerek nem tehet erről, és elég súlyos lelki sebet tud hagyni, ha csak úgy elhagyja. Főleg, ha már nagyobbacska. Egyébként a helyében én is dühös lennék, de nem szegény gyerekre, aki semmit nem tud az egészről! :(
2014. szept. 21. 11:01
 6/50 anonim ***** válasza:
38%
Hát..anyád se lehet semmi...
2014. szept. 21. 11:05
 7/50 anonim ***** válasza:
35%
Az első,akiért kiállnék a gyerekem! Tudod,a vér nem válik vízzé.
2014. szept. 21. 11:06
 8/50 A kérdező kommentje:
A kicsi most lesz 2.
2014. szept. 21. 11:08
 9/50 anonim ***** válasza:
39%
És akkor mi van? Majd lesz saját!
2014. szept. 21. 11:09
 10/50 anonim ***** válasza:
45%
Aki ilyen helyzetben,még a saját gyerekét stresszeli, én őgy gondolom,hülye
2014. szept. 21. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!