Mit tegyek, hogy a nagyim engem is szeressen?
Szia. Tényleg nem a te hibád. Próbáld meg elfelejteni. Ő egyszerűen ilyen :( Amúgy szüleiddel mi a helyzet? Ők egyformán kezelnek?
Nálunk a 9 unoka közül én voltam a kedvenc :D 4-en vagyunk testvérek, mikor nagyobb lettem, már csak öcsém és én jártunk hozzájuk. ( én gyakrabban)Bár öcsémnek is adtak pénzt, míg együtt mentünk, meg küldtek át fagyizni, stb, mióta külön jártunk, csak én kaptam. Otthon mindig balhé volt belőle. :( Viszont otthon meg öcsém volt a kedvenc ( mai napig az), pl ő bármikor bármit megvehetett, megcsinálhatott, de ha anyám vett egy olcsó csokit nekem, akkor öcsém már kiverte a balhét. Ő a nagy kedvenc ( most meg hallgatom, hogy mennyit dolgozik..), meg a legidősebb bátyámnak kell mindig ugrani, ha akar valamit ( már csak öcsém lakik otthon). Jó kapcsolatom egyedül a kisebbik bátyámmal volt, de egy ideje ő is megváltozott. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!