Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyek, hogy a nagyim...

Mit tegyek, hogy a nagyim engem is szeressen?

Figyelt kérdés
A bátyámat jobban szereti, es mindig is jobban szerette. Neki mindent megenged, nekem viszont szinte semmit. Neki mindig ad penzt, es a batyam mindig a legdrágább holmikra költi, ez nagyimat nem zavarja. Nekem sose ad penzt, es akkor is ram szol, ha pl van egy uj nacim. Örülök ha nekem ad 3havonta 100Ft...batyamnak meg szo nelkül 20.000...meg amennyit csak ker batyam, annyit ad neki. Ahanyszor atmegyek batyammal nagyimhoz, batyamnak mindig van ott csoki, kakao stb..nekem meg semmi. Ha nagyim hazajön bevásárlásbol, batyamnak vesz mindent, nekem meg semmit. Ha elkiserem nagyit bevásarolni, mindig azt kerdi h batyamnak miket vegyünk, engem sose kerdez. Batyamnak hetente rendel pizzat, nekem egyszerse. Annyira idegesit h kivetelez vele. Visuont nagyi nem tudja h en igy gondolok rola. Viszont szokta mondani, h miert nem szeretem.nem ertem
2014. szept. 6. 18:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Amugy batyam 19 lesz enmeg 17multam.
2014. szept. 7. 07:26
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia. Tényleg nem a te hibád. Próbáld meg elfelejteni. Ő egyszerűen ilyen :( Amúgy szüleiddel mi a helyzet? Ők egyformán kezelnek?

Nálunk a 9 unoka közül én voltam a kedvenc :D 4-en vagyunk testvérek, mikor nagyobb lettem, már csak öcsém és én jártunk hozzájuk. ( én gyakrabban)Bár öcsémnek is adtak pénzt, míg együtt mentünk, meg küldtek át fagyizni, stb, mióta külön jártunk, csak én kaptam. Otthon mindig balhé volt belőle. :( Viszont otthon meg öcsém volt a kedvenc ( mai napig az), pl ő bármikor bármit megvehetett, megcsinálhatott, de ha anyám vett egy olcsó csokit nekem, akkor öcsém már kiverte a balhét. Ő a nagy kedvenc ( most meg hallgatom, hogy mennyit dolgozik..), meg a legidősebb bátyámnak kell mindig ugrani, ha akar valamit ( már csak öcsém lakik otthon). Jó kapcsolatom egyedül a kisebbik bátyámmal volt, de egy ideje ő is megváltozott. :(

2014. szept. 8. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!