Miért nem fogadja el a születendő unokája nevét?

Araboknál azért más, ott szunna, hogy muszlim nevet kapjanak a gyerekek. Olyan meg a magyar nevek közt nincs.
Hármas voltam.

Nem értem mi ez a sok harc a nagyszülőkkel, hogy mi legyen a gyerek neve! Ott az anyja meg az apja a babának aki eldöntse! A nagyszülőknek már volt lehetősége nevet adni a saját gyerekeinek, sztem ebbe igazán nem kéne beleszólniuk! Mivel többet lesz Angliába minek kéne nekem annyira a magyar név, sztem amúgy is egy angol vezetéknévhez sokkal szebb az angol keresztnév is. Évente párszor fogja látni az unokát akkor hívja Erzsinek, Zsófinak, Szofinak és kész! Nem értem tényleg, hogy ezen mit problémáznak a nagyszülők.
Angolul sokkal szebben hangzik együtt ez a 3 név!

Soha nem kell előre megmondani a gyerek nevét, mert valakinek biztos, hogy nem fog tetszeni.
Előtte annyit kell mondani, hogy gondolkozunk rajta, van pár lehetőség, majd meglátjuk. Akkor is ezt kell mondani ha már el van döntve, megvan az arany kis medál a gyerek nevével gravíroztatva és a hátadra van szívecskébe tetoválva.
Szüléskor kell bejelenteni, aztán meg ha reklamálnak, azt kell mondani, hogy igen, igaz, hogy a Mancika meg a Juliska nevet emlegettük, de amikor megláttuk a szülőszobán és a kezünkbe vettük, akkor úgy láttuk, hogy a Sarah illene hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!