Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ha mama meglátogat miért azt...

Ha mama meglátogat miért azt várja mikor mehet már? Nem mondja meg.

Figyelt kérdés

baba látogatóba szokott jönni, meg hoz ebédet, hálám érte.

de mindig csak annyira jön, hogy kipakoljuk a kaját vagy 10 percet gügyög a babához és menne.

én meg pelenkázok, etetek, elaludt és örülnék, hogy na most tudok leülni jót beszélgetni, ő meg menekül.

egyszer kérdeztem miért menne, mert hát éhes, eszik otthon. erre fogtam magam, melegítettem neki kaját, meg mindig kérdezem mire van szüksége. ebédelt, stb stb, ezután később, mikor szóltam, hogy most már én is lepihenek, erre még keresztet is vetett, hogy de jó, végre akkor mehet haza.

2014. júl. 7. 14:51
 1/10 A kérdező kommentje:
*babalátogatóba
2014. júl. 7. 14:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak van az egészre valami oka...,de itt azt mi nem tudhatjuk.Hát nincs valami változás az életében?Vagy valami?
2014. júl. 7. 14:58
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Talán sok dolga van. Vagy nem akar a terhedre lenni, és tényleg csak a kajával ugrik fel.
2014. júl. 7. 15:04
 4/10 A kérdező kommentje:

hét tuti nem rólam van szó, mert mindig marasztalom, legutóbb is azt kérdezte?"most már mehetek, nem haragszol ha mennék?"

amúgy évtizedek óta ugyanaz, egyéb dolga nincs, ha van, meg mondja, sokszor egyeztetünk, úgy jön.

2014. júl. 7. 15:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen otthon szeret lenni szerintem.

Az én nagymamám is ilyen.

2014. júl. 7. 15:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem próbáljátok meg, hogy ti látogatjátok meg őt?
2014. júl. 7. 15:29
 7/10 A kérdező kommentje:
mi is látogatjuk őt, csak nem szoktam felmenni, hanem mama jön le, mert a baba alszik a babakocsiban, mamánál meg nem tudom bevállalni a babaápolást, ha ébred sír, onnanstól peluscsere, mosdatás, etetés, nem alszik el, megint sír, nyugodtabb otthon az egész ramazurit lejátszani, ott a pelenkázó, krémei, kiságy, minden.majd ha nagyobb lesz.
2014. júl. 7. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a baba? Ha te mész akkor is úgy érzed zavarod?

Amúgy az enyémnek is van ilyen bogara, csak menni ne kelljen neki sehova sem, vagy ha megy akkor nem marad sokáig. vannak ilyen emberek.

Egyébként egy kis plédet vigyél, pokrócot, pelenkát (egy sima ágyon is el tud aludni, nem fontos a babaágy csak ne essen le) ezen kívül a krém, pelenka meg a törlőkendő kell, (ha tápszeres akkor egy kis üvegbe tápszer, cumisüveg meg víz). Szóval túl sok mindent ne cipelj magaddal.

2014. júl. 7. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az öregek ilyenek, otthon érzik jól magukat. Nekem is felmegy az agyvizem, hogy anyósom még egy pohár vizet is pironkodva fogad el.
2014. júl. 8. 10:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
minden vendég addig marad amíg jólesik. hagyd rá, ő ilyen. A férjem is ha elmegyünk valahová, 5 perc múlva már menne. Mindig mennie kell. A babalátogatás kb. félóra legyen.
2014. júl. 8. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!