Mama miért azt várja, hogy baj legyen, komlikációk legyenek?
terhesség alatt azon van, hogy belém akarja beszélni, hogy biztos koraszülött lesz, nem húzom ki a kiírt időpontig, meg biztos érelmeszesedéses lesz, mert sokaknak jön a gyereke oxigénhiánnyal világra.állandóan riogatna!
ha nem veszem fel a telot, biztos már kórházban vagyok, mert baj van.
ha dolgozom, és nem jelentkezek, biztos ott is baj van.
állandóan a rosszakra vár.
úgy utálooooom!
Mert akkor a társaságában ő lehet az, akit sajnálnak.
Egyébként nekem az anyám volt ilyen eleinte, aztán közöltem vele, hha még egyszer ezekkel jön, akkor szülésig nem lát. A védőnőmnél 2X voltam, az első alkalommal végig kellett hallgatnom, h ki mennyi idős terhesen vetélt el a környéken és kinek született halva a gyereke.
33 hkm.
Egyszerűen rosszindulatú. Valószínűleg unalmasnak találja, hogy teljesen normális terhességed van, és a saját szórakoztatására kitalál dolgokat - ami még csak egy dolog lenne, ha nem idegesítene velük téged is.
Rossz hír: megváltozni nem fog, volt ilyen szomszéd nénim régen, folyton azzal riogatta a szerencsétlen unokáját (8-10 éves gyereket), hogy ő - mármint a gyerek - szegény halálos beteg. Aztán egyszer csak unoka nélkül találkoztam vele, és sírva panaszkodott nekem, hogy a gonosz fia és menye eltiltotta tőle az unokát (na vajon miért).
elszomorító, hogy ilyenek egyesek
már azon gondolkodom, hogy közlöm vele, de úgy: Sajnálom, hogy nem ezt várod, de teljesen minden rendben"
vagy nem is tudom már mit mondjak.
Még a páromnak is azzal jön, nehogy megcsaljon.
könyörgöm, egy fiatal pár, aki gyereket vár, hol téma ez?
nem normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!