Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért kell ezt erőltetni?

Miért kell ezt erőltetni?

Figyelt kérdés

Mamámmal kiskorom óta nagyon rossz viszonyom van.

Jó én se vagyok tökéletes tudom, meg nagyon nehéz természetem van de általában másokat ezerszer könnyebben el tudok fogadni. /meg mások engem/

Mamám mindig az idegeimre megy mert mindig tesóm ajnározza. /milyen szép okos nekem meg mindig mondja, hogy csoda, hogy neked ez meg az sikerült független attól, hogy benne vagyok e a 3 legjobba e vagy se/ Nekem meg mindig előadja, hogy uh. milyen hülye vagy stb. Ha tesóm nincs ott akkor meg ott szidja őt, hogy milyen hisztéria meg ilyeneket mond rá.

Pár havonta anyámék előadják, hogy nem érdekli őket, hogy mivan kötelező menni nekem is. /utóbbi időbe nem is járok gyakrabban/ Ilyenkor tök mindegy mi van egyáltalán nem tudok a dolgaimmal haladni. Jövő héten is olyan dogát írok ami nagyban befolyásolja az évvégémet. /mehetek-e vagy se vizsgázni ha nem akkor szívhatok még egy évet ezzel/ Akkor meg előadja, hogy úgy sincs semmi dolgod meg minden meg úgy se fogsz tanulni.

De nagyon nem bírja felfogni, hogy azt a 70%-ot nem olyan könnyű elérni, hogy bírjak vizsgázni vagy se. /Ha meg nem mehetek az lenne láttod ez nem neked való neked ilyen alja helyen van a helyed meg olyanon/ De azt hibáa mondom, hogy ebből a tárgyból is van pár 3-4-5-ösöm attól nem biztos, hogy engednek e évvégén.

Meg ilyen apró megjegyzései vannak és akkor csodálkozik, hogy miért járok hozzá olyan ritkán.

2014. márc. 16. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, és milyen iskolába jársz?
2014. márc. 16. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Az idősek sokszor ilyenek. Nincs valamilyen kompromisszum, pl csak egy órára mentek át vagy ilyesmi? Vagy korábban hazamész?
2014. márc. 16. 17:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Akárhányszor azt beszéljük meg, hogy 1 órára átmegyünk dél körül 5 fél hat fele jövünk el.

Volt már többször úgy, hogy haza buszozok /ilyenkor többször ők mondják, hogy menjek haza busszal/ és kérnék aprót anyáéktól egyből nekem esnek, hogy nem megyek sehova se.

2014. márc. 17. 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:
transzportálj az Uránuszra
2014. ápr. 8. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!