Anya férfigyűlölő és rám akarja erőltetni! Nagyon elegem van már! Mit tegyek?
Nem szereti apát, de nem válnak el. Na mind1. Nemrég összejöttem egy sráccal. Már most hallgatom, hogy biztos át fogja b@szni a fejemet, meg hogy minden férfi egy k*csög, ja a szokásos meg, hogy sose menjek férjhez és gyereket se vállaljak ha jót akarok magamnak.
Nekem számít anya véleménye, mert hát mégis csak az anyám. De már ott tartok, hogy kezdek kiábrándulni a barátomból... Meg szüleim nem is kedvelik, mert "új". Más, mint az eddigi barátaim, más, mint az ő kedvencük...
Mit tegyek? Nagyon lehangoló!
17/L
Vannak szemét férfiak, ez tény.. De vannak kivételek is! Egy kapcsolatba vannak hullámvölgyek, de ez nem azt jelenit, h törvényszerűen meg fog csalni.
Meg találni azt az egyet aki nem olyan. Így egyedül fogsz maradni.. az meg nem jó. Előbb utóbb a te baráti körödbe is férjhez mennek.. gyereket vállalnak majd.
Te meg majd akkor jössz rá h milyen jó lenne ha lenne társad.
Azért mert anyukád ilyen.. nem tudsz vele mit csinálni. Egyik fülön be a másikon ki
De én kicsit sem vagyok olyan, mint anya! Ráadásul ha megcsalna valaki, nagy cucc.. Én se vagyok szent. De most nem erről van szó. Én szeretnék majd családot, gyereket, férjet...
De anya meg nagyon rám akarja erőltetni ezt az egészet. Nem is értem, mit vár.. Hogy soha többet ne legyen barátom? Csak mert ő mindig benézte a pasikkal??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!