Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne akarják...

Mit csináljak hogy ne akarják a szüleim rám erőltetni azt hogy ajándékot vegyek olyannak akit nem szeretek?

Figyelt kérdés

A szüleim kitalálták hogy vegyek a tesómnak ajándékot ballagására, olyan összegben ami kb az ösztöndíjam fele.

Csak hogy én nem akarok neki ajándékot venni, nem vagyok jóba annyira a tesómmal, nem is szeretem. A másik dolog hogy ő se vett nekem semmi amikor nekem volt a ballagásom, igaz nem is volt nagyon pénze, de egy doboz bonbonra csak futotta volna.

Ezt mind elmondtam nekik is de nem érdekli őket.

Annyi pénzem van amit pont be tudok osztani arra amire kell, nem hogy több ezer forintos ajándékot vegyek neki.

2011. febr. 20. 10:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
52%

Mi az, hogy nem szereted a tesódat?

A szülei mit szólnak ehhez?

A tesód tudja?

Hàny éves vagy?

2011. febr. 20. 10:53
 2/24 anonim ***** válasza:
67%
Azért csak vegyél neki vlmit de ne olyan drága vlmit .Csak a tesód bár nem vett neked semmit de azért te csak legyél jó hozzá.
2011. febr. 20. 10:54
 3/24 anonim ***** válasza:
Egy szál virág is elég egy ballagásra, nem kell költségekbe verni magadat. Ezzel közlöd is a tesóddal, hogy te milyen jó fej vagy. Az iwiw-en van most egy olyan alkalmazás, hogy: a virágok jelentése. Nézzél bele, ha tag vagy, és ennek függvényében adjál olyan virágot.
2011. febr. 20. 10:56
 4/24 anonim ***** válasza:
69%

Ja, szerintem is. Vegyél neki egy doboz bonbont.

első: arról, hogy nem szereti a tesóját jobbára a szülei tehetnek. Nálunk sincs az a "tűzbeteszem a kezem érte" szeretet. Van ilyen. Nem alaptörvény, hogy csak mert testvére szeretni kell.

2011. febr. 20. 10:58
 5/24 anonim ***** válasza:
Adj neki egy üveg bort és el van intézve. Ezer forintból ki is jön.
2011. febr. 20. 10:58
 6/24 anonim ***** válasza:
90%

Nem dönthetik el a szüleid, hogy mire költsd a pénzed, vagy mit vegyél, bár abban igazuk van, hogy ilyenkor "illik adni" valamit.

Veszel egy csokor virágot, és kézcsókom. Vagy bármi mást, annyi értékben, ahogy gondolod.

Ők meg azt vesznek, amit akarnak.

Nekem is volt ballagásom, senkitől nem vártam el semmit.

De amikor engem hívtak ballagásra, hülyén éreztem volna magam, ha üres kézzel megyek, de a kajálásból, bulizásból kiveszem a részem.

2011. febr. 20. 10:59
 7/24 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy olyan marha sokat számítana egy hülye ajándék. ne vegyél neki semmit. Normális ember nem sértődik meg és nem várja el, hogy megajándékozzák.

Ha nem szereted tesódat, akkor egyébként is már lőttek az egésznek, semmi értelme üres gesztusokkal dobálózni.

Egyszóval én neked adok igazat, ne vegyél semmit. Elég ha ott vagy.

És semmi közünk hozzá, hogy miért nem szereted tesódat (ezt az elsőnek üzenem)

2011. febr. 20. 11:00
 8/24 anonim ***** válasza:
Mi nem vettünk egymásnak semmit a tesómmal, viszont sütöttünk egymásnak sütit. Sokkal többet ér, mint drága ajándékokra költeni, amiknek a többsége úgyis csak porfogónak jó.
2011. febr. 20. 11:09
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem örülnek a szülők hogy nem szeretjük egymást, de mindig csak veszekedtünk mert minden közös volt amit vettek nekünk.
2011. febr. 20. 11:12
 10/24 anonim ***** válasza:

bántott, azért nem szereted?

akkor sztem ne vegyél semmit. vagy esetleg olyan könyvet, ami a bántalmazókról szól, vagy egy borítékot valami üzenettel.

2011. febr. 20. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!