Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne akarják...

Mit csináljak hogy ne akarják a szüleim rám erőltetni azt hogy ajándékot vegyek olyannak akit nem szeretek?

Figyelt kérdés

A szüleim kitalálták hogy vegyek a tesómnak ajándékot ballagására, olyan összegben ami kb az ösztöndíjam fele.

Csak hogy én nem akarok neki ajándékot venni, nem vagyok jóba annyira a tesómmal, nem is szeretem. A másik dolog hogy ő se vett nekem semmi amikor nekem volt a ballagásom, igaz nem is volt nagyon pénze, de egy doboz bonbonra csak futotta volna.

Ezt mind elmondtam nekik is de nem érdekli őket.

Annyi pénzem van amit pont be tudok osztani arra amire kell, nem hogy több ezer forintos ajándékot vegyek neki.

2011. febr. 20. 10:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ne vegyél neki semmit és kész. Az én tesóm azért nem akart eljönni a ballagásomra, mert fájt a lába. Vannak ilyenek. Nem kell velük foglalkozni, a te pénzed, a te döntésed.
2011. febr. 20. 13:36
 22/24 anonim ***** válasza:
54%

Sokan jártatják a szájukat és megint hülyeségekről. A SZERETETET NEM LEHET BEFOLYÁSOLNI!!! Nem tehet róla, ha nem szereti, nem ő választotta ezt az érzést.

A kérdező helyében én sem költeném el a pénzem, főleg hogy én dolgoztam meg érte, hadd én döntsem már el mire költöm.

2011. febr. 20. 13:59
 23/24 anonim ***** válasza:
szerintem se menj el, mert az idő még drágább, mint a pénz. ha nem bírod, akkor ne menj el.
2011. febr. 20. 18:35
 24/24 anonim ***** válasza:
Persze, nem kötelező szeretniük egymást, de azért mégis csak együtt nőttek fel... Szerintem ha mást nem is, de legalább egy tábla csokit meg egy ballagásos képeslapot vegyél neki, annyi pénzt csak nem sajnálsz rá.
2011. febr. 20. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!