MÉrt kell erőltetni? Mért ilyen? Nem bírom nem tudom mit kne csinálni!
Tök ügyes vagy, hogy tudtál változtatni a jegyeiden, ez óriási dolog!
Az is tiszteletreméltó, hogy beláttad, a régi társaságod nem jól csinálja, hogy bánt másokat.
Az osztályfőnököd valószínűleg annyit lát, hogy hirtelen megváltozott a viselkedésed, az osztályközepe társaságból kikerülve visszahúzódóbb lettél, és aggódik, nehogy teljesen elmagányosodj. Biztos a szüleid is így vannak vele.
Esetleg beszéld meg a szüleiddel, hogy teszel egy próbát a színjátszóval, elmész, megnézed, és utána döntesz, hogy tetszik-e...?
Hány éves vagy mókuska? :) nagyon tetszik, ahogy leírtad a problémádat, értelmes kölyök lehetsz!
Én régen énekkarban énekeltem, de utáltam, sose akartam menni, most meg már azon sírok, hogy milyen jó lenne megint :/ hiába mondjuk azt h ne csináld, ha nem akarod, hiszen a szülők nagyban befolyásolják az életünket. Szerintem le kellene ülnöd a szüleiddel, és szépen elmesélni nekik mindent, meg kérjék meg az ofődet, hogy ne piszkálgasson.
Szerintem mondd meg neki, hogy szeretnél vele tanítás után négyszemközt beszélni, és mondd el neki ezeket.
Azt is mondd el, hogy a színjátszóba nem szeretnél menni, mert nem szeretsz közönség előtt szerepelni (ha szeretsz, akkor is ezt mondd, ez hihető), nagyon izgulsz.
Pont elég ha jól tanulsz és van pár barátnőd.
A kirándulás csak 1 nap, oda elmehetnél, és akkor mondhatnád, hogy nem is zárkózol el, csak a színjátszót nem akarod (ami nyilván sokkal több időt vesz igénybe). Mondd, hogy suli után inkább sportolni szoktál vagy sportolni szeretnél, úgy kell beosztani az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!