Szerintetek is furák a nagyszülők?
Röviden a történet, hogy eléggé ritkán találkozunk velük, Ők soha nem jönnek hozzánk, mindig mi mentünk Őket látogatni Őket. Annyira sokat sohasem foglalkoztak velünk és ez most sem változott semmit. Ha mi nem hívjuk fel Őket, akkor hónapokig vagy talán évekig nem beszélnénk velük telefonon, csak kb. szülinapkor, névnapkor hívnának fel. Nagypapámat felköszöntöttem a névnapján telefonon, nem is kerestem későn 7-fél 8 körül, akkor Ők még bőven fenn vannak és 2 percet sem beszéltünk. Igazából én kérdezgettem, Ő meg nem igazán engem, aztán meg nagyon sietett az elköszönéssel is. Szóval érdekes. Ha már egyszer felhívom, akkor már vegye a fáradságot, hogy kicsit többet beszélget velem, de látszik, hogy abszolút nem kíváncsi rám, hát akkor majd ne is csodálkozzon, ha évente csak 3-4x fogom meglátogatni.
Mit gondoltok? Jogosan vagyok kiakadva?
Mondjuk annyira már nem lepnek meg, mert mindig így viselkednek.
Pont a napokban gondoltam erre.
Mindig leszid mamám, hogy nem látogatom eleget, nem hívom fel, nem köszöntöm fel (ezeket megteszem, csak nem emlékszik rá).
De én egyszer nem jutok eszébe, egy napon van a szülinapunk és mikor felköszöntöm, sose mondja, hogy neked is boldog szülinapot. Szerintem van egy időskori önzőség, pont mint gyerekkorban, illetve nem emlékeznek már sok mindenre.
Mondjuk van naptár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!