Nálatok mennyit segítenek a nagyszülők?
Két gyermekünk van.Az első most 9 éves. Őt még várták a nagyszülők.6 évvel késöbb született a 2. fiam.Most 9 és 3 évesek.Eddig itthon voltam nem volt gond, de hogy dolgoznom kell menni egyre inkább érzem, hogy nem szívesen segítenek, illetve amikor csak tud kibújik anyám a feladat alól.Azért szomorít el, mert azzal csaltak vissza a városukba, hogy ők mennyire tudnak itt majd nekünk segíteni. Valójában azoban mindig benne hagyak a...
Nem értem őket. Más örül és repül az unokájához ha hívják, vagy ha alkalmuk van rá, ők meg mindig kitalálnak valamit...vagy épp nincs kedvük...stb Ha muszáj nagy nehezen bevállalják, de érzem hogy nem szívesen. Elhatároztam, hogy keresek valakit aki besegít ilyenkor, ezen meg teljesen besértődtek....most mit tegyek ha egyszer nem építhetek ilyen bizonytalan segítségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!