Ez természetes?
#5-6
Ingyen?! Te most mégis miről beszélsz? Vedd a fáradtságot és olvasd el a kérdést, próbáld meg értelmezni, mielőtt hozzászólsz!
A kérdező elmondása szerint kb. mindent a testvérével fizetnek (a nagymama rezsijét is), ez mióta ingyen?
Teljesen korrekt? Én úgy tudtam, hogy legalább családon belül segítik egymást az emberek és nem várnak el egymástól lakbért, vagy annak megfelelő egyéb juttatást (rezsi, tűzifa vásárlás stb.), ha nincsenek rászorulva. A pedig rá vannak, akkor legfeljebb annyit amennyi szükséges, nem pedig lakbért. De lehet hogy én vagyok valamiről lemaradva és hamarosan az lesz majd a normális, ha a szülő is elvárja ezt a gyerekétől, nem csak a nagyszülő az unokától.
Kérdező, az első válaszoló teljesen jó választ adott, érdemes lenne elgondolkodni ezen a lehetőségen. Ha a testvéreddel együtt béreltek egy lakást, akkor az 2 dolgozó ember fizetéséből kényelmesen fenntartható, úgy hogy mellette azért marad pénzetek is. Nézzetek utána az albérlet áraknak, számoljátok ki hogy működőképes-e a dolog, ha igen lépjetek tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!