Hogy lehetne megtalálni őt, ha csak a nevét és a kerületet tudom?
Segítsetek! Megtaláltam iwiwen a nagypapám, akit még soha nem láttam, mert megszakadt a családdal a kapcsolata (réges-régi okoból kifolyólag)
Hogyan tudhatnám meg hogy pontosan hol lakik, ha csak a nevét és a kerületet tudom?
E-mail címet nem találtam, bár írtam neki azon a közösségi oldalon, de nyáron lépett be utoljára, lehet már nem is fog. :( Szeretnék minél előbb beszélni vele valahogy..
már a lakásában is voltam, miután sokat beszélgettünk Gmail-en, felinvitált magukhoz... Láthatta a képeim, szerintem tudja, hogy ki vagyok, én is tudom ugye hogy ki ő, de nem árultuk el egymásnak még ezt a titkot.. Lehet jobb is nem nyilvánvalóvá tenni, nem szeretnék megbolygatni semmit. De érzem hogy tudja hogy én vagyok az unokája és ez nekem elég egyelőre. Majd még megyek fel hozzá, videószerkesztő programot tanítani neki..
olyan kedves volt amikor felmentem hozzá. Készültek sütivel, üdítővel, kicsinosította magát, és nagyon kedves és érdeklődő volt...
Szóval: sikerült!! :))
Én is örülök, hogy sikerült:)
Milyen tudakozóban adták meg a címet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!