Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megtalálni?

Hogyan tudnám megtalálni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, együtt jártunk középiskolába, 2 éve bejelöltük egymást fb-n, és nem volt köztünk semmi, de minden nap tartottuk a kapcsolatot, volt, hogy telefonon is. Nem voltam belé szerelmes, csak tetszett a különc stílusa, ő amolyan művész-lélek, tetszettek a novellái, meg versei, amiket néha megmutatott nekem véleményezésre. Aztán 1 éve eltűnt, megismerkedett egy sráccal, állítólag már össze is házasodtak, nyáron jön a gyerek. Napokban egyre többet gondolok a lányra, amikor eltűnt, leszedte magát fb-ról, e-mail címe nem él, telefonszámot cserélt. Szeretném felvenni vele a kapcsolatot, de hogy találhatnám meg, csak annyit tudok Pesten él? Meg azt sem akarom, hogy higgye bele akarok avatkozni az életébe. De szerintetek miért tűnt el ilyen hirtelen, miért lehetetlenítette el a kapcsolattartást (gondolok itt fb, telefon, stb.) egyszerűen elérhetetlen! Nekem meg hiányzik...
2013. máj. 5. 18:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Acélozd meg a szívedet, azért tűnt el, mert új életet kezdett. Nem akar sem veled, sem másokkal kapcsolatot tartani, ha akarna, megtalálta volna a módját. Van ilyen, tiszteletben illik tartani.:) Sok sikert és fel a fejjel.:)

2013. máj. 5. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!