Hogyan tudnám megtalálni?
Egy férfit keresek, akivel nyáron Görögországban találkoztunk. Ott voltak nyaralni ők is, beszélgettünk sokat, meg nagyon bejöttünk egymásnak, csak - nem publikus okok miatt- hamarabb hirtelen kellett ott hagynunk a nyaralást, és haza jönni. Azóta is sokat jár a fejembe a pasas, és szeretném vele felvenni a kapcsolatot, de nem tudom hogyan kellene, hiszen csak a keresztnevét tudom, a korát, és a várost ahol akkor lakott(de a város már nem biztos, hogy ugyanaz...) Van rá esélyem, hogy vmilyen oldalon megtalálom?
Tudnátok nekem mondani ilyen oldalakat? Esetleg valaki volt már ilyen szituációban? Vmi tanács? :( Nagyon el vagyok keseredve.
20/L
Én egyszer úgy találtam meg valakit iwiw-en, hogy csak annyit tudtam, hogy miskolci, se a nevét,se a korát, semmi mást.
Szóval egy kis kutatással nem nehéz. Időt kell rá fordítani.
Myvip, iwiw, facebook...Valahol biztos fent van. Név, kor, lakhely alapján tudsz szűkítgetni.
Vagy bízz benne, hogy itt olvassa :)
A baj az, hogy nem magyar, hanem szerb. ezért a magyar oldalak kilőve. :/
A facebookon kerestem, de mivel ott nem lehet vmi jól szűkíteni a találatokat, több millió azonos nevű embert nem volt erőm végignézni :(
Na ezt most nem értem. Több mint fél évvel ezelőtt találkoztál egy férfival Görögországban, bejöttetek egymásnak, de nem kérted el a számát, se a facebookos vagy isten tudja milyen internetes elérhetőségét, és MOST el vagy keseredve...mert... miért is? Mert nem tudod felvenni vele a kapcsolatot? Manapság, ha akarod, egy hét alatt előásod az internetről a pasast. De miért fél év elteltével jutott eszedbe felvenni vele a kapcsolatot? Amúgy facebook, myvip, iwiw, twitter, skype meg ezek a hülyeségek, nem? Mindegyiek fel tudod hajtani a pasast. Ja és... nem publikus okok miatt - ezt teljesen felesleges kiírni, semmi közünk hozzá, miért maradt abba a nyaralásod, nem is gondolom, hogy bárki rákérdezne, mert teljesen irreleváns a problémád szempontjából. Emellett elég hülyén hangzik felemlegetni a publicitást, miután egy internetes oldalon akarod megtudni, hogyan találj rá egy férfira egy másik internetes oldalon. De ez már csak az én marhaságom.
19/L
Szerintem csak az iwiw marad,online keresgélésre.
Ott tudsz csak aránylag részletesen keresni.
Szedj össze róla mindent amire csak emlékszel, hátha említett valami munkahelyet, iskolát esetleg, bármi részletet ami fontos lehet vagy leszűrhető belőle valami.
Ha tudod melyik városban élt gyerekkorában, akkor valószínű oda járt általánosba is, keresd az iskola alapján.
Középsuli esetleg, hátha említett róla valamit, hátha úgy rátalálsz.
(Őrült ötlet: elmész ahová járhatott és megkeresed a suliba a tabló-n,életkora alapján kb.tudni mikor végezhetett)
Sok sikert!
Üdv.
UI: Nekem a tablós bejött, megtaláltam:)
Köszönöm a válaszokat! :)
Örülök, hogy neked összejött. Remélem nekem is meglesz! :)
De ha több mint fél év alatt nem találtad meg minden keresés ellenére, akkor mégis miből gondolod, hogy majd most sikerül? És továbbra sem jön össze gyenge elmémben, hogyan nem sikerült elkérned a férfi számát. Mennyire hirtelen kellhetett otthagyni azt a nyaralást? Annyira, hogy nem is tudtál vele beszélni, mielőtt hazajöttél? Ezesetben veszett fejsze nyele, mit akarsz tőle fél év elmúltával? Na mindegy, nem kell nekem érteni mindent.
Próbálj meg felvenni teljesen véletlenszerűen egy szerb embert facebookon. Farmvillen vagy valami hülyeségen keresztül. Olyat, aki bármi módon kedves, segítőkész ember benyomását kelti. Meséld el neki a sztorit chaten, ha visszaigazol (én pl mindig visszaigazolom az ilyen hülye felkéréseket - amikor pl anno felvett valami indiai srác valami játék miatt - és biztos vannak még ilyen hülyék, mint én) és kérdzed meg, milyen szerb közösségi oldalak vannak, ahol esetleg megtalálhatod a srácot. Egy szállodában voltatok? Tudtad, melyik szállodában van? Ha bármelyikre igen a válasz két telefonhívással fel lehetett volna venni vele a kapcsolatot rögtön a nyaralás után. Ha egyiket se tudtad, akkor ismét felmerül a kérdés, hogy mi a fenét is akarsz tőle fél év elteltével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!